Fordelene av bærbare datamaskiner i klasserommet

Fordelene av bærbare datamaskiner i klasserommet


Bærbare datamaskiner har blitt en allestedsnærværende del av samfunnet. Folk kan sees skrive bort i kaffebarer, flyplass lounger og bokhandlere. Bærbare datamaskiner er også en viktig komponent i den pedagogiske prosessen. Mens noen kan se bærbare datamaskiner i klasserommet som lærings hinder og en distraksjon, de tilbyr en rekke fordeler.

Tar notater

Bærbare datamaskiner kan hjelpe prosessen med å ta notater i klasserommet. For studenter med dårlig skrivekunst, bærbare notater er mer leselig enn håndskrevne notater. Etter klasse, kan notatene skal redigeres mye lettere og organisert i mapper for enkel tilgang.

Gruppe Prosjekter

Bærbare datamaskiner kan hjelp i gjennomføringen av gruppeoppgaver gjort i klasserommet. Ved å få tilgang til Internett med en laptop, kan en student søke opp informasjon eller utfordre eller støtte en premiss eller ideen lagt frem av en annen student. Gruppen kan også bruke Internett til å brainstorm ideer om et emne eller konsept.

Læremidler

Lærere kan bruke laptop øvelser som undervisningshjelpemidler. Etter innføring av et tema, for eksempel, kan læreren gi studentene oppgaver via en CD-ROM eller Internett. Ifølge Educause.edu, instruktører som integrerer datamaskiner i sine undervisningsmetoder se sine studenter får høyere testresultater enn de som stole utelukkende på tradisjonelle metoder.

klasserom Miljø

Educause.edu rapporterer også at klasserom som bruker bærbare datamaskiner i motsetning til datamaskin stasjoner med skjermer og tårn tilby en bedre læring atmosfære. Mobiliteten av bærbare datamaskiner gir mer frihet i sitteplasser ordninger. Dersom læreren ønsker studentenes udelte oppmerksomhet, kan hun bare fortelle alle til å kaste seg ned sine bærbare skjermer.

Lære å bruke teknologi

For yngre elever eller for de som ikke har datamaskiner hjemme, ved hjelp av bærbare datamaskiner i klasserommet kan være deres første eksponering for teknologi. I en stadig mer teknologisk tidsalder, være komfortabel med datamaskiner og andre former for teknologi er avgjørende for karriere suksess.