Fordelene av web-baserte e-postklienter

Fordelene av web-baserte e-postklienter


Web-baserte e-postklienter kan du sende og motta e-postmeldinger fra hvilken som helst datamaskin i verden. Kundene er tilgjengelige via en nettleser i stedet for i et frittstående program. Flertallet av web-baserte e-postklienter er gratis, kan du sende e-post med vedlegg og termin e-post til andre individer. Web-baserte e-postklienter inkluderer Yahoo! Mail, Hotmail og Gmail. Hver kunde er like og krever et brukernavn og passord for å få tilgang til tjenesten.

Web-basert Storage

Web-baserte e-postklienter lagre meldinger på webservere i stedet for å ta opp plass på harddisken systemets. Meldingene du sletter, samt uønskede spam-meldinger, blir automatisk rengjort av webservere etter en viss tid utpekt av Web-basert e-post server.

ubegrenset tilgang

E-postklienter kan du få tilgang til din e-post, både nye meldinger og meldinger som er lagret i mapper, når du vil. Du trenger ikke å være på en bestemt datamaskin eller andre Internett-aktivert enhet. Du kan bruke en datamaskin på et bibliotek for å få tilgang til meldingene dine, samt andre enheter, inkludert en smarttelefon eller en hvilken som helst enhet med en nettleser for å få tilgang til din e-post.

spam Controls

Web-baserte e-postklienter har innebygde kontroller som gjenkjenner spam-meldinger, e-poster som inneholder reklame, mulige virus og uønsket informasjon. Spam-meldinger er flyttet inn i en "bulk", "Spam" eller andre, tilsvarende formulert, mappe.

Non-Installasjon og tilgangskontroller

Du trenger ikke å installere en webbasert e-postklient. Dette sparer også på harddisken. Web-baserte e-postklienter inneholde en "Hjelp" og umiddelbar teknisk støtte i tilfelle et problem oppstår. Hvis du bruker en webbasert e-postklient på ditt eget hjem eller virksomhet datamaskin, kundens "Husk meg" eller lignende ord funksjonen er nyttig når du ønsker å være logget inn på din e-postkonto. Du kan forbli innlogget så lenge du vil. Ikke bruk denne funksjonen, men hvis du er på en datamaskin som ikke er din egen, for eksempel en på et offentlig bibliotek.