Fordelene ved å bruke MS Excel 2003

Microsoft Excel 2003, en kraftig regnearkprogram, er en del av Microsoft Office 2003 pakke med produktivitetsprogramvare, laget av Microsoft for Windows-baserte PC-er. Programvaren leveres med mange innstillinger, funksjoner, add-ons, utvidelser og mye mer. Excel Programmet har mange fordeler ved å bruke det, gjør det til en effektiv og produktiv løsning for enhver forretningsmann.

List Management

Ifølge en Microsoft TechNet gjennomgang av programvaren, Excel 2003 programmets oppføringen evner er enkel å bruke, lett å se på og enda enklere å oppdatere. Selv om Microsoft tannhjul programmet til sluttbrukeren, kan utviklere enkelt bruke den så godt, så det har enkle programmerbare evner gjennom sin objektmodellen. Listen funksjonen gir også mulighet for deling av informasjon mellom servere og Excel kunder ved import til Excel og linke til den for enkel visning, redigering og sporing av endringer i listene. Database-lignende funksjonalitet og auto-filtrering evner avrunder denne funksjonen.

Smart Tags

Den samme funksjonaliteten i Windows XPs smartflagg er forbundet med visse data av en MS Excel 2003-regneark. Når brukeren ruller over et smartflagg, vises informasjonen tilordnet denne koden. Den smarte tag funksjonen er kraftig, noe som åpner for fullstendig tilpasning. Fordi Excel 2003 støtter XML, det gjør logikken i smartflagg ser etter bestemte ord og automatisk legger kodene - forutsatt at du slår funksjonen på.

formler

I Excel 2003-programmet, alle brukerens relevante formler bor i en liste. Hvis brukeren benytter en ny formel, tar programmet som formel og legger den til i større liste for sikkerhets skyld. Programmet gir deg en oversikt over alle formlene som brukes og forplikter dem til minnet. XML-data innenfor løsninger til formlene brukes i tillegg. For eksempel, hvis en bruker oppretter en formel, og deretter bruker XML i løsningen, XML deretter peker på relevant og up-to-date informasjon på Internett. Dette gir en bedre brukeropplevelse generelt.

Tablet PC Integrasjon

Håndtering av informasjon i Excel er gjort lettere ved at integrering av håndskrevne notater, kommentarer og markup, som er oversatt og lagt til Excel program. Excel 2003-programmet bruker også Tablet PC for enklere visning med horisontale oppgaverute evner.

Sharepoint integrasjon

Dokumentet og delte arbeidsområder gjør at lagene som bruker Excel 2003-programvaren til å endre, legge til, dele og lagre alt til et sentralt område, eller fil, av Excel-programmet. Den nye integrering av Sharepoint Tjenesten lar brukerne arbeide mye mer effektivt. Sharepoint integrasjon hjelper i å dele elektroniske dokumenter med Word 2003, kontakte andre gruppemedlemmer og planlegge oppgaver gjennom Outlook 2003, samt å effektivisere bruk av mange andre funksjoner.