Fordelene ved Online Movie Rental

Takket være Internett, har leiefilmer blitt langt mer rimelig og praktisk, mens utvalget av filmer er blitt bedre. Netflix og Blockbuster, to store konkurrenter i online leiemarkedet, tilbyr lignende konkurrerende pakker som tillater brukere å ta ut ubegrenset filmer for en enkelt månedlig avgift. Kundene er bare begrenset av hvor raskt de kan se sine filmer. Uavhengig av leverandøren, er det mange fordeler fremfor tradisjonelle butikk utleie.

convenience

I stedet for å kjøre til en lokal butikk og betale for å ta en film hjem for et par dager, kan kundene logge inn på hjemmesiden deres valg, lese noen anmeldelser, og har en DVD eller Blu-ray-plate sendt direkte til postkassen sin. En forhåndsbetalt konvolutt brukes til å returnere platen, og den neste filmen i en brukers kø vil automatisk bli sendt. Anbefalingene er gitt på hjemmesiden basert på tidligere utleie og trailere tilbys på hver film side. Alle aspekter av leie filmer har blitt forenklet.

utvalg

Tradisjonelle utleie utsalgssteder tilbyr vegger og vegger av populære filmer. En ny hit kan fylle en hel hylle, mens en ripete kopi av en klassisk flyter rundt i butikken. Disse butikkene er begrenset av plass, og nisje filmer er ofte shafted. Alternativt kan nesten alt finnes på Netflix og Blockbuster nettutleie. I stedet for en enkelt butikk, er plater for online rentals lagret i varehus med titler som spenner fra obskure estiske filmer til den nyeste nye utgivelsen. Fordi varehus er spredt over hele landet, vil det nesten alltid være en kopi av det du trenger på lager.

Streaming

En av de nyeste og mest lovende fremskritt innen film rental er videostreaming. Denne funksjonen, som tilbys gratis med en månedlig abonnement på Netflix, tillater brukere å spille filmer på datamaskinen eller TV ved hjelp av en Internett-tilkobling. Bare klikk på "Play" -knappen, og filmen starter. Med kjøpet av litt maskinvare, for eksempel en Xbox 360 eller en enhet som er utformet spesielt for Netflix streaming, vil videoene spille på en TV med kvalitet umulig å skille fra det av en DVD. Filmer tilgjengelig for streaming er stort sett begrenset til eldre versjoner, men biblioteket har nylig sett rask vekst.

Pris

Mens prisene varierer mellom Netflix og Blockbuster, de er begge utvilsomt billigere enn tradisjonelle utleie. Månedlige planer varierer avhengig av hvor mange plater kan sjekkes ut på en gang. For eksempel kan det være $ 10 i måneden for en plate eller $ 20 i måneden for tre. Med ett-disc plan, kan en bruker leie ubegrenset filmer over en måned, men bare en av gangen. På grunn av tiden det tar for porto, vil dette som regel få en bruker sju eller åtte filmer i måneden. Sammenlignet med tradisjonelle leie der hver film koster $ 5 eller mer, online rentals er et røverkjøp.

Late avgifter

Mange avgifter forbundet med tradisjonelle leie er ikke lenger anerkjent av nettbaserte forhandlere. Sent avgifter, for eksempel, er ikke-eksisterende. Selv om du ikke vil være i stand til å utveksle platen for en ny en, er det ingen tidsbegrensninger som du er pålagt å returnere en film. Selv andre avgifter, slik som de for en skadet disk, er i stor grad ignorert. Så lenge det ikke skjer for ofte, sier at en plate var uegnet for bruk, vil typisk resultere i en erstatning blir i all hast fraktet uten spørsmål.