Fordeler med bærbare datamaskiner i skolen

Når du forbereder å gå på college, vil de fleste elevene spørre seg selv om de trenger en rimeligere eller mer kraftig stasjonær, eller om de foretrekker bekvemmeligheten av en bærbar datamaskin. For de fleste studenter, er det bedre verdi den bærbare datamaskinen.

portabilitet

Bærbare datamaskiner kan tas til og fra klassen, slik at elevene til å ta notater, holde oversikt over klasser, og forske på et tema som læreren presenterer.

Sikkerhet

Mens en uovervåket laptop er lettere stjålet enn en uovervåket desktop, trenger bærbare datamaskiner ikke å stå uten tilsyn. Det er vanskelig å bære en stasjonær rundt når du trenger å forlate rommet ditt ulåst eller annen grunn.

Underholdning

Studentene er sannsynlig å finne seg selv sittende fast på en buss, venter på en professor, eller på annen måte tvunget til å tolerere overdreven nedetid uten mulighet til å vende hjem. De fleste bærbare datamaskiner kommer nå med DVD-spillere, og gir en velkommen distraksjon.

convenience

Av de elevene som går til en høyskole som ikke er i deres hjemby, vil de fleste av dem kommer hjem på ferie og i løpet av sommeren. Pakking opp en stasjonær datamaskin er en problemfri, bærer det mye mer av en. En bærbar datamaskin kan skli inn i en pose med alt tilbehøret i 15 sekunder.

Organisasjon

All informasjon satt på en laptop, sperring eventuelle uheldige ulykker, vil holde seg på den bærbare datamaskinen. Det er lett å ha kjemi notater falle ut av en bok. Det er vanskeligere å ha kjemi notater falle ut av mappen Mine dokumenter.