Fordeler med et internt modem

Fordeler med et internt modem


Interne modemer må installeres inne i en datamaskin. Sørg for å sjekke at den interne modemet er kompatibel med systemet det skal brukes i. Modemet er koblet direkte til hovedkortet, normalt gjennom en PCI (Peripheral Component Interconnect). Interne modemer har flere fordeler fremfor sine eksterne kolleger.

Pris

Interne modemer er vanligvis betydelig billigere enn eksterne modemer. Dette er hovedsakelig på grunn av lavere kostnader ved produksjon da det ikke materialer anvendes bygge et tilfelle rundt den. Interne modemer ikke har LED-lys for å reflektere tilkobling, noe som også reduserer produksjonskostnadene.

Strømforbruk

Interne modemer bruke kraften til løpecomputeren for å fungere. Ingen ekstra plugg er nødvendig. Interne modemer er svært effektive og bruker mindre strøm enn tilleggsutstyr. All av kraften som trengs er levert av datamaskinens strømforsyning.

Desk Space

Interne modemer er installert inne i maskinen, og dermed ikke tar opp plass på skrivebordet. Dette frigjør plass på skrivebordet for andre eksterne enheter eller arbeidsrom.

kabelrot

Interne modemer krever bare telefonlinjen som skal kobles til. Kraften og datamaskintilkobling er alle tatt hånd om av PCI-sporet modemet er koblet til. Dette betyr mindre kabler sneglet rundt og et ryddig arbeidsmiljø.

Renslighet

Eksterne modemer er magneter for støv. Interne modemer vil ikke bli dekket av skjemmende støv som det er inne i maskinen. Dette betyr mindre støvtørking å holde skrivebordet rent.