Fordeler med Master Builder-programvare og CAD

Fordeler med Master Builder-programvare og CAD


Fremskritt innen datateknologi har gjort utforme arkitekttegninger mer nøyaktig og effektiv. Arkitekter, ingeniører og andre bruker dataassistert konstruksjon (DAK) og bygge programmer for å utvikle tekniske planer som styrer byggingen. Det finnes mange typer og merker av CAD og bygge programvare; brukere bør vurdere funksjonene og funksjonaliteten til programmer for å fastslå det programmet som passer deres behov.

Design

Funksjonene og funksjonaliteten av CAD og bygge programvare gjør utforme arkitektoniske og tekniske planer mer effektiv. Disse programmene har nyttefunksjoner som for eksempel kopiere og lime, og gir tidsbesparende funksjoner som maler, speiling og konverteringer. CAD programfunksjoner og funksjoner gjør utforme mer effektiv, øke produktiviteten og redusere designfeil, spesielt med komplekse konstruksjoner.

Redigerer

Borte er de dagene av papir og blyant tegning, da grenser, forhøyninger og plasser som trengs for å bli revidert ved å slette linjene eller redrawing blåkopi. CAD-programvare gjør det mulig for brukerne å enkelt redigere utkast av arkitektoniske og tekniske planer, og utkast kan lagres og digitalt lagret. Dataassistert konstruksjon programvare gir brukerne flere muligheter for revisjon.

dimensjonale visninger

En av de store fordelene med CAD og byggmester programvare er muligheten til å designe og forhåndsvisning planer i 2D og 3D. De fleste CAD programmer gi brukerne muligheten til å utforme planer i 3D og deretter konvertere dem til et 2D digital arbeids blåkopi som enkelt kan deles via e-post med medlemmer av prosjektgruppen.

Analyse

Noen CAD og byggmester programvare inkluderer muligheten til å utføre funksjonelle analyser, for eksempel kostnads ​​estimater eller sikkerhetsanalyser. Programvaren bruker bygningen planer om å beregne lister av byggevarer, flytskjemaer eller prosjektet tidsestimater. Analyse funksjoner gi brukerne fordelen av integrerte innsikt og effektiv planlegging.