Fordeler og ulemper av Online bannerannonser

Fordeler og ulemper av Online bannerannonser


Annonsering på Internett kan være en ufattelig opplevelse hvis du ikke vet hvor du skal begynne. Det finnes en rekke potensielle fallgruvene til bannerannonser, sinkholes for pengene du ønsker å unngå. På den annen side kan den potensielle gevinsten være stor, spesielt hvis produktet går viral. Selv kort av det, hvis du treffer din målgruppe akkurat, vil du finne ganske mange besøkende flom til nettstedet ditt. Dette kan ha en langvarig effekt som nyheter på nettstedet ditt sprer av jungeltelegrafen.

Statistikk

En av de beste aspektene av å bruke elektroniske bannere for reklame er at du får direkte tilbakemelding på deres effektivitet. Ulempen er du må vite hvordan du skal tolke denne tilbakemeldingen på riktig måte. For eksempel, hvis dataene sier annonsen har blitt luftet mye, det betyr ikke nødvendigvis at en rekke mennesker klikket på den. Selv klikk er ikke det samme som unike besøk. Fremfor alt, ta hensyn til de unike besøkene annonsen Garners, da dette er den beste fastsettelse av hvor mange som besøker din bedrift nettstedet via en bestemt banner.

Målgruppe

Online bannerannonser har en stor fordel i at de tillater en bedrift å få tilgang til deres målgruppe med ekstrem presisjon. Tross alt, er Internett hjem til en mengde nisje subkulturer og amatører, noen av dem kan være akkurat den rette markedet for din virksomhet. Men presisjonen av Internett markedsføring gjør lite godt hvis du ikke vet hvem markedet er. Hvis du bruker penger på en Internett-banner og gå etter feil markedet, vil du ha kastet bort annonseringen penger. Pass på hvor du annonsere, de besøkende til området er i din målgruppe.

Ad-blokkering

Internett-annonsering har opparbeidet seg et betydelig tilbakeslag fra web besøkende, skyldes i stor grad en rekke irriterende Flash-reklame som spilte høy, påtrengende lyd biter eller dekkes det meste av nettleseren skjermen. Som et resultat av en rekke Internett-brukere bruker ad-blokkering programvare for å filtrere ut annonser, spesielt de gjort i Flash. Som et resultat, selv om du bruker en bannerannonse, kan det ikke nå så mange mennesker som data sier den gjør. Den beste måten å komme rundt dette på er å bruke enten stillbilder eller enkle animerte .gif bannere. Fremfor alt, unngå å bruke Flash bannere. Husk at uansett metode du velger, vil du miste besøkende hvis du irritere seeren.

ad Services

Det er to primære metoder for annonsering på Internett. Det ene er å gå gjennom en tjeneste som airs din annonse på et bredt nettverk av nettsteder. Mange av disse bruker en mikro-bud system. Den andre metoden er å annonsere med en bestemt nettside direkte. Den første metoden kan du annonsere med selv den minste av budsjetter og å annonsere på et bredt spekter av ulike områder, men det er ingen garanti for at du vil få et bestemt antall besøkende. Den andre metoden er vanligvis bare tilgjengelig for steder som allerede har mange besøkende, så du er garantert ganske mye eksponering. På den annen side, disse ofte koster mer, og hvis du savner din målgruppe vil du ha kastet bort pengene. Mange nettsteder som tilbyr sin egen reklame gjøre det basert på antall ganger de vise din banner, også, snarere enn trafikken de frem til nettstedet ditt. Imidlertid vil det aller beste av disse nettstedene faktisk garantere et visst antall besøkende til nettstedet ditt, og vil fjerne annonsen bare en gang annonsen din har oppnådd dette nummeret.