Forskjellen mellom en Digital skannere og en alt-i-ett-skriver

Digitale skannere kan du skanne bilder og tekst, slik at du kan lagre og manipulere dem på datamaskiner. I tillegg til utskriftsfunksjoner, alt-i-ett-skrivere vanligvis har innebygde skannere, kopimaskiner og faksmaskiner. Enhetsspesifikasjoner og størrelsen varierer fra produsent til produsent. Generelt de innebygde skannerne i alt-i-ett-enheter er av lavere kvalitet, og mangler mange av funksjonene som finnes på dedikerte digitale skannere.

Størrelse

Dedikerte skannere er ofte mindre enn alt-i-ett-skrivere fordi produsentene ikke trenger å innlemme utskrift og kopiering utstyr inn i kroppen av enheten. For eksempel Perfection V33 og V500 er dedikerte skannere, mens Artisan 725 er en alt-i-ett-skriver; alle tre er produsert av Epson. Den V33 måler 16,9 inches dyp, 11.2 inches bred og 1,6 inches høy på sitt høyeste punkt. V500 måler 10,7 inches dyp, 18,8 inches bred og 4,5 inches høy. The Artisan 725, som selv er en relativt liten alt-i-ett-enhet, måler likevel 25,8 inches dyp, 17,6 inches bred og 5,9 inches høy.

Bildekvalitet

De fleste dedikerte skannere skanne med høyere kvalitet enn skannere i alt-i-ett-enheter. Epson Perfection V33 skanner ved optiske oppløsninger opp til 4800 punkter per tomme, eller dpi, mens Perfection V500 skanner ved optiske oppløsninger opp til 6400 dpi. Skanneren i Epson Artisan 725 skanninger optiske oppløsninger opp til 2400 dpi, noe som betyr at kvaliteten på bildene er halvparten av V33 og om lag en tredjedel av kvaliteten på de som skannes av V500.

skanne~~POS=TRUNC

Begge dedikerte skannere har 48-bits intern og ekstern fargedybder. Den Artisan 725 har en 48-bits intern fargedybde og en 24-bit ekstern fargedybde. Begge dedikerte skannere har Epson Easy Photo Fix-teknologi, ABBYY Finereader Sprint OCR og ArcSoft MediaImpression støtte. V500 har også en 35 mm åpenhet adapter. Den Artisan 725 har ingen av disse funksjonene.

Tilleggsinformasjon

Alle tre enhetene kobles til datamaskiner via USB 2.0-tilkoblinger, en tilkoblingstype som er standard på tvers av de fleste mainstream alt-i-ett-skrivere og dedikert digital scanners.The Artisan 725 har også trådløse funksjoner, slik at du kan sender sine skannede bilder til en datamaskin eller annen enhet uten bruk av kabler. Alle tre enheter er kompatible med PC og Mac.