Forskjellene mellom MCP og MCSE

Ved å tjene en MCP eller MCSE sertifikat, kan du få en topp jobb enten i IT og programvareutvikling industrien eller i gjennomføringen og administrasjon av de viktigste operativsystemene i en raskt voksende virksomhet organisasjonen. Microsoft Learning forvalter tester for disse sertifikatene. Personer som er spesialister på gjennomføringen av Microsoft-teknologi eller produkter som en del av en virksomhet organisasjonen kalles Microsoft Certified Professionals (MCP). Fagfolk med ansvar for å implementere teknologi som installasjon, konfigurasjon og feilsøking kalles Microsoft Certified Systems Engineers eller MCSEs.

ekspertområde

MCP sertifisering måler teknisk kompetanse og ferdighet av håpefulle kandidater. For å oppnå en MCP-sertifikat, må du demonstrere dyktig kjennskap til Microsofts produktspesifikasjonene. For å få en MCSE sertifikat, må du vise ferdigheter i Windows-operativsystemer og har praktisk erfaring i teknisk support verden.

Krav på erfaring

En til to års erfaring i å designe, installere, konfigurere og feilsøking nettverkssystemer er viktige krav for å bli vurdert for en MCSE. For å oppnå en MCP, er det ingen minimum, offisiell nødvendig erfaring.

Karriere

MCP Programmet er beregnet for personer som søker arbeid i vitenskapelige analyser og som desktop profesjonelle teknikere for vedlikehold og bedrifts engineering. Programmet for MCSE kandidater fokuserer på å designe, administrere og implementere Windows-servere for nettverksoperativsystemer så vel som med desktop operativsystemer.