Forskjellene mellom Microsoft Office 2010 og Office 2007

Microsoft oppdatert sin Office-programvarepakke i 2007, noe som gir suiten et nytt utseende og en rekke nye funksjoner som forbedret Office erfaring i forhold til tidligere utgaver. Tre år senere, ga Microsoft Office 2010, som ytterligere oppdatert Office-programmene og lagt til noen funksjoner som ikke er inkludert i Office 2007. Funksjonelt, Office 2007 og Office 2010 er nesten identiske, men Office 2010 har en rekke forbedringer rettet mot å gjøre fildeling og elektronisk samarbeid enklere enn i Office 2007.

The Office Ribbon

Microsoft Office båndet ble introdusert i Office 2007. Utvalgt bare i Microsoft Word, Excel og PowerPoint, Office Ribbon erstattet den tradisjonelle menystrukturen fra tidligere versjoner av Microsoft Office og er designet for å forenkle brukergrensesnittet. Med Office 2010, Microsoft inkludert Office båndet som en viktig funksjon i alle Office-programmer, inkludert Outlook, Visio og OneNote. En viktig forskjell mellom 2007 Office-båndet og 2010 Office-båndet er utskifting av 2007s "Office" -knappen med en fullverdig "File" fanen i Office 2010-versjonen.

Office Web Applications

Office 2010 introduserte Office Web, et samarbeidsprosjekt suite av Office-programmer tilgjengelig på nettet. Office Web muliggjør deling og samarbeid redigering av dokumenter og er designet for å øke produktiviteten ved å gjøre det enkelt å dele og få tilgang til dokumenter fra ulike datamaskiner. Hvis du har en konto Microsoft SkyDrive, kan du laste opp, lage og lagre dokumenter på weben, som lar deg få tilgang til og redigere ditt arbeid fra hvilken som helst datamaskin.

Forbedret Bilderedigering

Microsoft Office 2010 innført nye funksjoner til den innebygde bilderedigeringsprogram som følger med Word, Excel og PowerPoint. De nye funksjonene kan du forbedre bildene i dine dokumenter med en rekke kunstneriske bildeeffekter, mye som fotofiltre av Adobe Photoshop. Bilde verktøy for Office 2010 også tillate deg å fjerne bakgrunnen på bilder og utklipp, og gir deg et kraftig verktøy for å integrere bilder i dokumentene dine.

Programspesifikke funksjoner

Hver av Microsoft Office 2010-programmet kommer med en rekke nye funksjoner som ikke er inkludert i Office 2007. Outlook 2010 inkluderer samtale administrasjonsverktøy, en forbedret kalender forhåndsvisning, og utvidet støtte for Windows Mobile-enheter. Excel 2010 har en ny "Sparklines" -funksjon som skaper økt visuelle representasjoner av data. PowerPoint 2010 kommer med en sårt tiltrengt oppgradering til sin video og bilderedigeringsverktøy, og inkluderer forbedret støtte for video integrering i presentasjonene dine. Endelig Word 2010 inneholder dusinvis av nye WordArt effekter og evne til å fange screenshots fra programmet.