Forskjeller i Vmware 3,0 Vs. 3,5

Enten du vil kjøre et operativsystem gjest på toppen av datamaskinens eget operativsystem, eller du har noen andre behov for å lage virtuelle miljøer på datamaskinen din, VMware 3.0 og VMware 3.5 er både programmer som kan hjelpe. Palo Alto, California-basert programvare selskapet og EMC Corporation-datterselskap, VMware, Inc., er ansvarlig for å utvikle begge programmene. Og mens VMware 3.0 og 3.5 har flere likhetstrekk, har sistnevnte flere nye funksjoner som øker funksjonaliteten.

ESX Server 3i

Ifølge en januar 2009 artikkel fra informasjonsteknologi (IT) ressurs nettsted, Petri IT Kunnskap, en av de største fordelene som VMware 3.5 har over VMware 3.0 er dens inkorporering av VMware ESX 3i server. Til forskjell fra sin forgjenger som er innlemmet i VMware 3,0, kan det 3i-serveren tilveiebringe en virtualiserings plattform uten behov for en tjeneste konsoll. Dette gjør serveren mer pålitelig og sikker. Med en størrelse på 32 MB, 3i også tar opp mindre plass i minnet enn forgjengeren, som krevde 2 GB. Som IT-ressurs nettsted, Petri IT-kunnskap notater i en artikkel januar 2009 er 3i serveren et flott alternativ for PC-brukere som er nye til virtualisering samt for brukere som har erfaring med virtualisering, men ønsker en mer forenklede tilnærming.

VMware Update Manager

Den nye VMware Update Manager er en annen funksjon i VMware 3.5 som skiller den fra sin 3,0 forgjenger. VMware 3,5 s Update Manager løser problemene som er tradisjonelt forbundet med søker lapper - eller objektkoder som programmerere setter inn kjørbare programmer for å rette program bugs. Slike problemer inkluderer å måtte laste ned oppdateringer, måtte untar - eller un-arkiv -. Patcher og måtte bestemme hvilken rekkefølge å bruke oppdateringer i Med 3,5 s Update Manager, kan en bruker bruke oppdateringer til virtualisering verter og virtuelle gjestemaskiner automatisk, uten behov for kompliserte prosedyrer.

lagring VMotion

I motsetning til VMware 3.0, VMware 3.5 inkluderer Storage VMotion funksjonen. Denne funksjonen gjør det mulig for en bruker å flytte virtuelle maskiner fra en vert eller data-butikk til en annen host eller data-butikken uten å måtte restarte de virtuelle maskinene. Ettersom teknologien ressurs nettsted, Techworld notater i en februar 2008 artikkel, kan Storage VMotion funksjonen VMware 3,5 oss være en "livredder" i en rekke situasjoner, for eksempel under programvareoppgraderinger og lagrings vandringer. Lagring VMotion bidrar også til å redusere vedlikeholds- og administrasjonsoppgaver knyttet til omstart virtuelle maskiner.

VMware Site Recovery Manager-

VMware 3.5 er VMotion teknologien gjør at virtualisering programvare for å kjøre sin Site Recovery Manager, som er en funksjon som VMware 3,0 mangler. Site Recovery Manager automatiserer en brukers disaster recovery plan, som er en plan for å takle og utvinne skjema tap av noen eller alle av en brukers data. I tillegg er funksjonen veileder brukeren gjennom prosessen med å teste og lage planer for katastrofegjenoppretting.