Forskjeller mellom en iPad og en iPhone

Forskjeller mellom en iPad og en iPhone


Da iPad ble lansert, har du kanskje trodde det var bare en større versjon av iPhone, minus muligheten til å foreta et anrop. Mens det er mange likheter mellom iPhone og iPad, gjør forskjeller. Bestemme hvilken som er best er et spørsmål om personlig preferanse. Er du i tvil, kan du alltids kjøpe begge.

størrelse Sammenligning

En av de viktigste forskjellene mellom Apple iPad og Apple iPhone er størrelsen på skjermen, så vel som selve enheten. IPad har en 9,7-tommers diagonal skjerm sammenlignet med 3,5 tommer diagonalt skjermen på iPhone. IPad har en lengde på 9,5 inches og en bredde på 7,3 inches. IPhone har en lengde på 4,5 inches og en bredde på 2,4 inches. Begge enhetene har muligheten til å surfe på nettet, bla gjennom bilder, og bla videoer. Hvis du vil bruke disse funksjonene på en større skjerm, er iPad veien å gå.

Kameraet

IPhone ble lansert med et kamera innebygd, slik at du kan ta opp video og ta bilder. I utgangspunktet iPad manglet denne funksjonen. Imidlertid er iPad 2 selges med to kameraer innebygget - en bakovervendt og en front-mot - slik at du kan foreta videosamtaler og ta opp HD-video. Skype kan brukes på begge enhetene. Hvis du har en iPad 2 og din venn har en iPhone 4, kan du Skype hverandre eller bruke Apples inkludert Facetime app.

The Battery

The Apple iPhone kommer med en innebygd lithium ion batteri. Batteriet lar deg snakke i åtte timer, bruker Internett til åtte timer, avspilling lyd i 24 timer, og videoavspilling i sju timer før det må lades. IPad har en større lithium-polymer batteri, slik at du kan surfe på nettet, spille av lyd og videoavspilling i 10 timer før du lader. Hvis du bruker 3G-nettet på iPad, kan du surfe på nettet etter bare ni timer.

Telefonsamtalen

En av de viktigste ulempene med iPad da den først ble introdusert var manglende evne til å plassere en telefonsamtale eller sende en tekstmelding. IPhone har alltid lov til å ringe. Men et selskap kjent som Truphone gitt ut en søknad i 2010 slik at du kan bruke iPad som en gigantisk iPhone. I likhet med Skype, bruker Truphone app Internett i stedet for en tradisjonell telefonlinje til å foreta anrop. Hvis du har Truphone app, kan du ringe andre Truphone, Skype og Google Talk-brukere gratis.