Førskolen Online Konsentrasjon Games

Førskolen Online Konsentrasjon Games


Førskolebarn er aktiv og nysgjerrig, og deres konsentrasjon tendens til å skifte raskt fra en aktivitet til en annen. Lær preschoolers om ulike måter å konsentrere seg ved å gi dem en sjanse til å delta i stimulerende aktiviteter. Spille morsom og utdanne online spill kan hjelpe barn til å bygge på sine konsentrasjonsevner. Sørg for at du gir oppmuntring og positiv respons når barn fullfører en oppgave eller konsentrasjonsvansker.

animal spill

Hjelpe Rusty Rat fangst elementer i hans kurv vil hjelpe preschoolers å holde fokus. De kan velge mellom fanger farger, former, tall og bokstaver. Det er høyere nivåer hvor barna kan velge små og store bokstaver, vokaler og konsonanter eller substantiver og verb. Det er 16 forskjellige nivåer av en valgt ferdighet, noe som betyr at barn har mange muligheter til å konsentrere seg og fokusere på å fange elementer. Dette spillet kan bli funnet på Learningplanet.com (learningplanet.com/parents1.htm). Spillet One Fish - To Fisk er en samsvarende spill som bruker bilder funnet på Dr. Seuss bok One Fish Two Fish Red Fish Blue Fish. Dette spillet er en morsom måte å lære å konsentrere seg om de viktige tingene i en oppgave. Fisken er forsiktig beveger seg hele tiden, noe som betyr at barna må holde fokus på oppgaven. Dette spillet er funnet på Apples4theTeacher.com (apples4theteacher.com/holidays/dr-seuss-birthday/games/)

Oobi

"Oobi Husker" er en vri på et minne spill hvor du fjerner ett element. Barn er viser tre elementer og deretter Oobi fjerner ett og barna har til å huske hvilken som har forsvunnet. Dette spillet gir rikelig med oppmuntring mens Oobi forsiktig ber barna til å fokusere og konsentrere seg. Dette spillet kan bli funnet på NickJr.com.

Lag en robot

Følg instruksjonene og spille spillet "Plex sin Robot Creation Station", der barn designe sin egen robot. Barn kan velge mellom ulike design og dekorere en robot. Deretter teste de robotene for å se om de jobber og hvor langt de kan presse objekter, etc. Dette spillet også kan bli funnet på NickJr.com.

Space Games

"Constellations" er et spill der barn gjøre opp sine egne konstellasjoner. De ser en sommerfugl og en bil når de kobler stjerner på himmelen. Barn har til å fokusere og konsentrere seg for å flytte musen til å koble stjernene. Spillet kan bli funnet på LearningGamesForKids.com. I mellomtiden kan et minne spillet med et bilde av planeter finnes på Apples4theTeacher.com. Konsentrerer seg om farger og former av planeter gjør dette ikke bare et minne spillet, men det hjelper også barn fokusere på detaljer.