Free Utilities, programvare og verktøy for Hard Disk Recovery

Free Utilities, programvare og verktøy for Hard Disk Recovery


Når datamaskinen krasjer, personlige filer, dokumenter og programmer er kanskje ikke tilgjengelige eller kan åpne feil. Gjenopprette en krasjet eller problematisk harddisk manuelt er en utfordrende oppgave, men det er verktøy du kan bruke til å gjenopprette disken til en fungerende stat. Gjenopprettingsverktøy er gratis og tilgjengelig for en rekke plattformer, inkludert Windows og Mac. Verktøyene er enkle å laste ned og lagre på en CD eller DVD.

Ultimate Boot CD

Ultimate Boot CD er et Windows-basert recovery program som diagnoser og reparerer feil på harddisken på datamaskinen, samt feil på andre partisjoner til stede på stasjonen. Programmet lar deg også klone harddisken på datamaskinen, slik at en kopi av harddisken kan lagres på en annen harddisk, hvis ønskelig. Ultimate Boot CD er tilgjengelig som en CD bildefil som er lett å brenne på en plate.

Testdisk

For slettet harddiskpartisjoner eller de som presenterer problemer og feil, laste ned Testdisk, en ledig plass på harddisken utvinning verktøyet tilgjengelig for Windows, Mac og Linux-systemer. Programmet søker etter tapte partisjoner og feil, deretter reparerer problemer, inkludert de som er funnet i Master Boot Record. Testdisk kan også angre sletting av en partisjon som ble slettet ved et uhell.

disk Investigator

Disk Investigator er en annen Windows-basert harddisk utvinning verktøy som søker etter og gjenoppretter slettede filer, reparasjoner harddisk klynger og gjenoppretter tapte data etter en harddisk krasj. Programmet inkluderer en enkel å navigere grensesnitt og lar deg se de enkelte sektorer av harddisken på datamaskinen.

SystemRescueCD

Hvis datasystemet er Linux-basert, er SystemRescueCD harddisk utvinning verktøy som ikke bare gjenoppretter harddisken på datamaskinen, men også lar deg redigere diskens partisjoner og sikkerhetskopiere partisjonstabellene. Verktøyet er en frittstående boot-stand program du kan laste ned og brenne på en CD ved hjelp av en annen Linux-maskin hvis systemet ikke fungerer som det skal eller har krasjet. For å laste ned gjenopprettingsverktøyet, klikk på "SystemRescueCD" linken i Resources.

Applejack

For å gjenopprette Mac-ens harddisk, Applejack 1.3 lar deg feilsøke og gjenopprette en harddisk som ikke vil starte opp. Verktøyet også renser maskinens cache-filer, fjerner unødvendige filer og reparasjoner tillatelser. Applejack har en lett-å-bruke menysystemet og fungerer som en bakgrunn applikasjon alltid tilgjengelig på ditt system.