Funksjoner av PBX i en Flash

Basert på Asterisk åpen kildekode, PBX i en Flash er et PBX - hussentral, eller privat versjon av lokalisert digitale nettverk - som kan slå en datamaskin til en Voice over Internet Protocol gateway, eller internett telefon. PBX i en Flash gir alle funksjonene og ressurser til enhver bedrift eller hobby å lage denne nøkkelferdige system.

Primær systemkomponenter

På mindre enn en time, kan du lage en fullt fungerende PBX i en Flash-system med en CentOS 5.x Linux operativsystem og følgende servere: Apache web, Sendmail, og MySQL database. PBX i en Flash inkluderer også en iptables brannmur, PHP, og Webmin pluss Asterisk 1.4 og FreePBX.

funksjoner som kan tilpasses

Du kan tilpasse PBX i en Flash-system med et mylder av tilleggsprogrammer, for eksempel automatisk sikkerhetskopiering, callerID søkja, tekst-til-tale-programmer, fax støtte, SSL Keys, Skype og Google Voice med gratis ringetid i USA og Canada.

mer støtte

Utviklingsteamet forsøkt å samle på ett sted all den støtte som trengs for å skape en selvstendig, passelig PBX i en Flash-system. I tillegg til den primære programvare og ekstra funksjoner, tilbyr selskapet tutorials og guider, softphone nedlasting linker, oppdateringer og hardware anbefalinger for dedikerte datamaskiner. De tilbyr også forslag til leverandørene når du ringer utenfor PBX, og to bruker / diskusjonstavler.