Funksjoner av Selen IDE

Selen er et program for å automatisere nettlesere. Webdesignere bruke selen for å automatisere web-baserte administrative oppgaver, men dens primære bruk er for å teste nye web-applikasjoner. Den selen Integrated Development Environment - Selen IDE - er en Firefox plug-in for å teste ut programmene. Ved hjelp av Firefox, nedlasting IDE fra Selen nettsted og installere den, velg deretter programmet du ønsker å teste i IDE.

test Cases

Den Selen IDE-menyen lar deg legge til en ny test til systemet; åpne en tidligere test for en annen kjører; lagre en sak; eller eksportere en etter du er ferdig med det. Du kan også opprette en testsuite av relaterte studier. Bruke Selen verktøylinjen, kan du teste ett program, teste en hel pakke eller "trinn" et program ved å gå gjennom det en kommando om gangen. "Speed ​​Control" funksjon gir deg muligheten til å bremse eller akselerere hastigheten som en testkjøringer.

Endringer

Selen er "Edit" -menyen kan du endre kommandoene i din test: Du kan kopiere, lime inn eller slette forskjellige kommandoer, eller angre endringer du allerede har gjort. Redigering kan du også sette inn kommandoer eller kommentarer til et bestemt punkt i test-case script. "Alternativer" -menyen endrer Selen innstillinger. Gjennom Alternativer oppgir du språket ditt testtilfeller spare på og legge til selen liste over kommandoer for å manipulere programmet. Alternativer kan du også velge en tidsgrense - maksimal periode med inaktivitet tillatt - for andre kommandoer.

testing

Når du åpner Selen IDE, er "Record" -kommandoen på som standard. En enkel måte å sette opp en test er å samhandle med nettstedet bruker programmet du tester, og har selen ta det opp automatisk. Hvis du tester brukergrensesnittet, kan du også bruke "Verify" og "hevder" kommandoer, for eksempel for å bekrefte at et stykke tekst eller et grafisk element er i den posisjonen den er ment å være.

debugging

Hvis programmet har et problem, selen hjelper deg å finne og eliminere den. Selen kan slutte å kjøre en test på hva peker du velger: Stoppe før en bestemt kommando, for eksempel, forteller deg om problemet allerede har truffet eller hvis programmet fortsatt går greit etter kommandoen. Selen kan også starte testen sted etter begynnelsen av programmet, noe som sparer tid hvis du ikke ønsker å teste og teste log-in prosessen med hvert løp.