Gateway Laptop Feilsøking

Hvis du noen gang har hatt et problem med Gateway laptop datamaskin starter opp, vet du bekymring som følger. Alle dine dokumenter, bilder og fakturaer borte, fanget inne i boksen som er din datamaskin. Ikke alt håp er ute. Det er verdt å ta et dypt pust og lære de grunnleggende feilsøking.

Makt

Hvis datamaskinen har strømproblemer, sørg for at batteriet har minimum kostnad for å fungere hvis det ikke er plugget i. Hvis du er tilkoblet via strømforsyningen, bør du sjekke adapter for å sikre at det fungerer og at alle ledninger er plugget inn og ikke er skadet på noen måte. Hvis kortet er greit, og datamaskinen fremdeles ikke reagerer, kan du prøve ulike utsalgssteder for å sikre at den du bruker fungerer. Prøv å koble en annen enhet inn i stikkontakten for å se om det fungerer. Hvis datamaskinen ikke klarer å slå på på dette punktet, må du kanskje endre strømforsyningen.

video

Hvis du ikke får video, koble til en ekstern skjerm for å se om den interne LCD fungerer. Hvis den eksterne skjermen viser video, er den interne en feil, eller de interne kablene som kobler LCD til hovedkortet har blitt løst. Hvis det ikke er en video fra den eksterne skjermen, prøv å endre RAM på datamaskinen. RAM som er defekt kan forårsake video problemer. Hvis alt dette mislykkes, kan grafikken må byttes ut.

Hard Drive

Hvis du ikke får noen respons fra operativsystemet, kan harddisken være defekt. Prøv å starte datamaskinen fra CDen med operativsystemet. Sørg for å velge operativsystemet som er installert på datamaskinen. Hvis harddisken vises som en destinasjon for å installere operativsystemet, prøv å installere operativsystemet på nytt. Sjekk om operativsystemet på datamaskinen, kan en reinstallering uten å slette harddisken. Hvis harddisken ikke vises fra installasjons CD, ta ut harddisken og starte den gjennom en slede, som er en liten enhet som gjør det mulig å starte opp den interne harddisken som en ekstern en. Hvis du ikke får tilgang til stasjonen, er stasjonen døde. Ta det med til en data utvinning ekspert.