Ghosting problemer med en Samsung BX2450

Ghosting problemer med en Samsung BX2450


Samsung BX2450 er en høy ytelse LED bakgrunnsbelyst skjerm designet for å tilfredsstille seriøse gamere og video seere, så skygger er et problem som ikke bør tolereres. Vanligvis denne typen problemer ikke er forårsaket av en feil i skjermens maskinvare og kan fikses med riktig feilsøking og retting.

Diagnose

Ghosting indikerer enten et problem med skjermen tilkobling eller et problem med skjermen maskinvare eller innstillinger. For å utføre en diagnostisk test, strømmen både skjermen og datamaskinen og koble signalkabelen fra datamaskinen. Deretter slå på skjermen. Hvis skjermen fungerer som den skal, vil du se en visning på skjermen som sier "No Signal" og "Check Signal Cable". Dette betyr at problemet er med signalkabler, grafikkort, grafikkontroller, eller datasystem. Hvis skjermen ikke lyser, er det ingen "Check Signal Cable" skjerm eller om skjermen er forvrengt, må skjermen justeringer eller reparasjoner.

Signal kabel problemer

Skjermen vil ikke fungere skikkelig hvis du har en defekt signalkabel eller en feil tilkobling. Først må du kontrollere at kabelen riktig koblet til både skjermen og datamaskinen. Kabelen bør være mindre enn seks fot lang og koble skjermen direkte til datamaskinen uten utvidelser. Ikke bruk en KVM-svitsj eller et trådløst kontakt. Hvis følge disse instruksjonene ikke hjelper, må du undersøke kabelen for defekter. Hvis det har noen bøyde pinner eller hvis det ikke fungerer med en annen datamaskin og skjerm, bytte ut kabelen.

skjerminnstillinger

Din skjermens innstillinger må være riktig innstilt for å unngå ghosting. Først setter den til sin anbefalte skjermoppløsning. Klikk på Windows "Start" -knappen og åpne Kontrollpanel. Under "Utseende og personalisering" klikk "Juster skjermoppløsning." På "Screen Resolution" side, ved siden av "Resolution", flytter du glidebryteren til "Anbefalt" nivå og klikk "Apply", "Ja" og "OK" for å lagre innstillingene. En annen innstilling for å justere er oppdateringsfrekvensen. På "Screen Resolution" side i kontrollpanelet, klikker du på "Avanserte innstillinger". På "Monitor" -kategorien, endre oppdateringsfrekvensen til 60 Hertz og klikk "OK." Den andre måten å justere skjermen er å skyve "Auto" knappen på skjermen for å automatisk justere innstillingene slik at de blir optimal.

Windows Cleartype

Windows Cleartype er et program som fikser problemer med displayet på LCD-skjermer. For å aktivere dette programmet, klikker du på "Start" -knappen og åpne Kontrollpanel. Klikk "Utseende og personalisering" og velg "Display". I kolonnen til venstre, velg "Juster Cleartype tekst." Velg boksen ved siden av "Slå på Cleartype" og klikk "Next". Følg instruksjonene på skjermen, og velg deretter prøve av tekst som ser best ut. Klikk "Next" og "Finish" for å fullføre Windows optimalisering av dataskjermen.

Datainnstillinger og problemer

I noen tilfeller, grafikkortet, grafikkontroller eller noe annet innen datasystemet er årsaken til problemet. Se den aktuelle dokumentasjonen for grafikkort eller datamaskinen for å justere noen innstillinger nødvendig for at denne maskinvaren fungerer riktig med Samsung-skjermen. Også teste din Samsung-skjermen med en annen datamaskin eller bruke en annen skjerm med din nåværende datamaskin til ytterligere å hjelpe deg med å identifisere kilden til problemet.

kontakte Samsung

Hvis feilsøking avslører at skjermen må repareres, kontakt Samsung direkte. Spesialister er tilgjengelige på telefon (800) 726-7864, via e-post forespørsel eller via live chat (se Ressurser).