Gjenopprette Windows XP passord

Det er kanskje ikke noe mer stressende enn å glemme passordet til datamaskinen. En vegg mellom deg og ditt arbeid, musikk, bilder og alt annet du har på datamaskinen din går plutselig opp, og du er hjelpeløs å få på det. Det er mulig å gjenopprette passord, men ikke uten litt arbeid.

administrator~~POS=TRUNC konto~~POS=HEADCOMP

Hvis du bruker Windows XP, har du sannsynligvis logge deg på bruker på velkomstskjermen for Windows. Denne skjermen er enkel å bruke, men skjuler administratorkonto fra deg. Som standard oppretter Windows XP administrator konto uten passord-en administratorkonto med makt til å endre passordene til alle andre brukere. For å få tilgang til denne kontoen, trykker du "Ctrl", "Alt" og "Delete" på velkomstskjermen for Windows. Du vil bli presentert med en gammeldags login prompt. Type "Administrator" som brukernavn og trykk "Enter", la passordfeltet stå tomt. Du bør være i stand til å logge inn, forutsatt ingen administratorpassord noensinne ble satt opp. Når Administrator innlogging er fullført, kan du endre brukernavnet ditt passord ved å klikke på "Start" og deretter "Control Panel" og deretter "User Accounts". Hvis administratorkontoen bruker et passord, og du får ikke tilgang til det, prøv å spørre personen som setter opp Windows XP for deg hvis de husker passordet.

Windows installerer CD

Det er også mulig å tilbakestille et passord ved hjelp av Windows Installer CD, uten å fjerne data eller programmer. Sett inn platen og starte datamaskinen på nytt for å starte opp fra CD. Når du kommer til den blå skjermen, trykk "Enter" for å starte installasjonsprogrammet. Godta lisensavtalen, og du vil se setup, der muligheten til å gjøre en reparasjon installere er. Trykk på "r" og reparasjonsprosessen vil begynne. Dette vil ta litt tid, men husk å se nøye. Datamaskinen vil starte på nytt for å gå inn i andre halvdel av oppsettet. Når du ser ordene "Installere enheter" trykk "Shift" og "F8." En kommando vindu vil komme opp, noe som gir deg mye mer kontroll over systemet enn noen ordentlig utviklet operativsystemet ville tillate. Skriv "nusrmgr.cpl" og trykk "Enter" og den kjente Kontrollpanel-vinduet "User Accounts" dukker opp. Gratulerer; du nettopp har utnyttet en alvorlig sikkerhetshull i Windows XP for å endre passordet. Når reparasjonen installasjonen er ferdig, vil du være i stand til å bruke det nye passordet. Skriv det ned et sted.

Recovery Software

Hvis ingen av disse metodene fungerer for deg, det er programvare som kan hjelpe. Disse programmene fungerer i en rekke måter-noen tomme alle passord på et system, noen forteller deg hva passord på et system er, og noen lar deg tilbakestille passordet. Kommersiell programvare av jobben varierer i pris fra $ 30 til $ 200 per 2009. For en liste over gratis programvare for å prøve, sjekk ut ressurser i denne artikkelen.