Gjør det vondt å forlate Internett på hele tiden?

Gjør det vondt å forlate Internett på hele tiden?


Internett er uten tvil den viktigste teknologiske verktøy i daglig bruk, slik at folk kan bokstavelig talt holde kontakten 24 timer i døgnet med hvem som helst i verden. Forlater din Internett kjører hele dagen, hver dag, men kan ikke bevise den beste ideen. Å vite når du skal logge av og når man skal holde kontakten kan spare deg fremtidige hodepine.

Energiforbruk

Forlate Internett-tilgang på hele tiden vil kreve at du la datamaskinen stå på hele tiden, noe som igjen vil føre til høyere strømregninger og mer strømforbruket. Ifølge Energysavers.gov, bør du slå av datamaskinen - og dermed din tilkobling til Internett - når den ikke er i bruk. Hvis du ikke har tenkt å bruke skjermen i 20 minutter, slå den av. Hvis du ikke har tenkt å bruke PCen til mer enn to timer, slå den av. Hvor mye strøm som trengs for å starte datamaskinen er langt mindre enn den energien den bruker mens aktiv. Plassere datamaskinen i hvilemodus sparer energi, men ikke så mye som å slå den av helt.

Sove modus

Selv om det er best å slå av datamaskinen og lukk nettleseren din når ingen av dem er i bruk, kan det hende du har grunn til å la den på. For eksempel kan du ha en rekke nettsteder åpen som du bruker til å fullføre et prosjekt, forskning eller hjemmelekse. Slå din Internet off ville kreve at du laste disse sidene. Leaving datamaskinen i hvilemodus, men - mens den bruker mer energi - forlater Websites åpen. Husk at du alltid kan bokmerke områder, slik at du kan slå av datamaskinen.

Holde kontakten

Leaving Internett-forbindelsen stadig åpen kan øke dine sjanser for å få en dataorm, som Blaster-ormen, som angrepet en rekke datamaskiner i 2003. I motsetning til et virus - som vanligvis krever at datamaskinen bruker til å kjøre, åpne eller laste ned et ondsinnet program - - en orm krever datamaskinen bruker til å gjøre noe og sprer på egen hånd. Hvis datamaskinen allerede har en trojansk hest installert - eller et program som hevder å være å gjøre noe ufarlig, men i stedet kan høste passord og økonomiske data - hackere kan bruke den til å lage en bakdør. En bakdør for en hacker er et middel for å få tilgang til datamaskinen uten din viten.

Sunn fornuft

Hvis du lar Internett-forbindelsen åpner i lange perioder av gangen, bruk sunn fornuft når du gjør dette. For eksempel, hvis du er banktjenester på nettet, vil ikke gå bort og la din konto side åpen. Gjør du det kan avsløre din personlige bank uttalelser til noen andre i området, slik at de kan høste dine økonomiske data. Hvis du er en forelder, ikke la en voksne bare Nettsted opp, da dette vil øke oddsen for barnet snubler over det. Etter å ha sendt en e-post, logge ut av kontoen din, slik at ingen får tilgang til den eksternt.