Gmail avviser mitt passord på Outlook

Gmail avviser mitt passord på Outlook


Så du har et problem du konfigurerer Microsoft Outlook programvare for å laste Gmail-kontoen, eller Gmail. Gmail er en av de mest brukte web-baserte e-post plattformer, og Outlook er en av de mest brukte e-programvare tilgjengelig i dag, og generelt de fungerer ganske godt sammen. Når du får gjennom de første innstillingene - noe som kan være frustrerende på grunn av nøyaktighet de trenger - du vil nyte relativt problemfri e-post så lenge du bruker datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Logg inn på Gmail-kontoen via en nettleser for å bekrefte ditt brukernavn og passord fungerer som de skal. Gjør dette ved å gå www.gmail.com.

2 Klikk på koblingen Innstillinger i øverste høyre hjørne av vinduet da, i vinduet Innstillinger, klikk på Videresending og POP / IMAP. Aktiver begge de følgende radioknapper: "Aktiver POP for all e-post" og "Aktiver IMAP". Klikk på Lagre endringer. Logg deg av Gmail og lukker nettleseren.

3 Last Microsoft Outlook og gå tilbake til e-postkontoer vindu hvor du har skrevet inn brukernavn, passord og annen informasjon for å sette opp Gmail-kontoen din. Sørg for at alt du skriver Gmail-brukernavnet som du alltid ender det med @ gmail.com. Selv om dette ikke er nødvendig i det webbaserte innlogging, er dette nødvendig i Gmail.

4 Skriv inn passordet ditt nøye, slik at du er nøye med å bruke riktig tilfelle dersom passordet ditt har store og små bokstaver.

5 Kontroller at innkommende server er oppført som pop.gmail.com for POP-post eller imap.gmail.com (se Tips for definisjoner). Uansett bør den utgående serveren være oppført som smtp.gmail.com.

Hint

  • Det finnes to typer måter Gmail kan leveres til Outlook; POP eller IMAP. POP, som står for Post Office Protocol, faller bare av e-posten din, mye som en postmann gjør; Gmail-kontoen din og Outlook operere uavhengig av hverandre. IMAP, som står for Internet Mail Access Protocol, synkroniserer hovedsak hele Gmail-kontoen til Microsoft Outlook. Enhver endring i ett vil bli reflektert i den andre.