GoDaddy Tutorial

GoDaddy Tutorial


GoDaddy.com er best kjent som en offisiell internic registrar. I denne stillingen selger GoDaddy Internett domenenavn. Dette er imidlertid ikke GoDaddy eneste funksjon. Selskapet tilbyr også web hosting-tjenester, noe som gir deg en sikker måte å sikkerhetskopiere nettstedets filer. Før du kan mestre GoDaddy Web hosting og andre tjenester, må du først lære å registrere nettstedets URL med selskapet.

Velg din Domain Name

For å velge et domenenavn, kan du gå til GoDaddy hjemmesiden og skriv inn navnet på ønsket URL i tekstboksen som ligger i midten av siden. Velg mellom toppdomener som ".com", ".net" og ".org". Hvis ønsket domenenavn er allerede tatt, vil GoDaddy gi deg en liste over lignende navn som er tilgjengelig for kjøp. Klikk på "Legg til" knappen for å legge til en URL til i handlekurven; når du har valgt ditt domenenavn, klikk på "Gå til registrering" -knappen.

Registrere et domenenavn

Når du har valgt ditt domenenavn, er neste trinn å registrere den. På GoDaddy registrering side, vil du bli bedt om å oppgi ditt navn, e-postadresse, postadresse og telefonnummer; denne informasjonen er nødvendig for alle å kjøpe en nettadresse. Hvis du skulle kjøpe domenenavnet gjennom en annen internic-godkjent registrar, vil du være nødt til å gi den samme informasjonen ved kassen. Denne informasjonen blir levert til WHOIS, et domenenavn database nettsted. Hvis du ikke vil at din personlige kontaktinformasjon inkludert i WHOIS, GoDaddy tilbyr deg en mulighet til å holde det privat for en ekstra årlig kostnad.

Tilleggsfunksjoner

GoDaddy gir deg muligheten til å registrere ditt domenenavn for en bestemt periode, alt fra bare ett år til opp til fem år, avhengig av populariteten til selve nettadressen. Du kan også velge å inkludere auto-fornye beskyttelse, som sikrer ditt domenenavn fornyes automatisk før den utløper - beskytter deg fra å miste den. For en ekstra avgift, vil GoDaddy også levere ditt nettsted med en sertifisert domene segl - dette gir besøkende til nettstedet ditt et ekstra lag av beskyttelse ved å autentisere at du er den du sier du er. Du kan også kjøpe opptil ti e-post med ditt domenenavn, også for en ekstra årlig kostnad.

Legge til og webhotell

GoDaddy er fjerde generasjon Webhotell - eller 4GH - tilbyr domenenavn eiere et sted å lagre og sikkerhetskopiere sine nettsteder 'filer. Du kan legge til Web hosting til nettadressen for så kort som en måned eller så lenge som tre år. Når du legger på web hosting til din GoDaddy konto, må du gi informasjon om datamaskinens operativsystem. Webhotell er en tilleggstjeneste, som er å kjøpe et SSL-sertifikat. Disse sertifikatene gir datakryptering for informasjon som sendes til og fra ditt nettsted; Dette er et verdifullt verktøy hvis du har tenkt å godta kredittkortbetalinger på nettstedet ditt.

Administrere konto

Enten du har kjøpt et domenenavn, web hosting eller både gjennom GoDaddy, registreringsprosessen etablerer også GoDaddy konto. Klikk på "Min konto" linken på GoDaddy hjemmesiden for å finne denne delen. Herfra vil du være i stand til å legge til - og i noen tilfeller, avbryte - produkter og tjenester, endre kontaktinformasjon, bud på flere domenenavn, sette uønskede domenenavn opp for bud og selv be om en registrar transfer for nettadresser.