Gode ​​steder å Grind i «World of Warcraft»

Sliping er en del av «World of Warcraft» som er nødvendig mye av tiden. Sliping vanligvis refererer til en repeterende aktivitet i et MMORPG. Det omfatter slike aktiviteter som å samle en viss mengde av en bestemt type materiale, samle gull og bygge opp rykte med en viss fraksjon. Sliping kan også referere til prosessen med utjevning fra 1 til nivået cap, 85. WoW har flere godt sted å male ulike høyverdige materialer.

Tol Barad

Tol Barad er en av de mest effektive stedene å få en rask last av gull og masse mer. Det offers12 daglige oppdrag, selv om seks av dem er bare tilgjengelig hvis fraksjon kontrollerer øya. Fullfører daglige oppdrag vil gi deg mer enn 200 gull i søken belønninger og rikelig med dråper fra monstrene du dreper. Du vil også få Tol Barad utmerkelser og rykte for Baradin er Wardens hvis du er Alliance eller Hellscream Reach hvis du er Horde.

Mount Hyjal og Deepholm

På et gruvenivå 425, kan du begynne å slipe Obsidian Ore. Den mest effektive måten å samle dette i store mengder er ved å gjøre runder av det sørlige Mount Hyjal og det nordvestlige hjørnet av sonen. Standarden high-end malm i Cataclysm er Elementium Ore, som du kan mine fra et gruvenivå 475. Med en flying mount, gjør runder av sonen Deepholm kan være svært effektive, selv på mer overfylt riker. Du kan også finne noen av de mye mer verdifull Svovelkis Ore, en sjelden gyter av Elementium årer.

The Darkwood og Baradin Hold

Standarden type skinn i Cataclysm er Savage skinn. Blackened Dragon er også populært og faller fra drager. Tol Barad er uslåelig for sliping skinn fordi du vil ofte finne døde mobs, som du kan hud uten selv å måtte drepe dem selv. Du vil møte i konstant fare for en fiende spiller kjemper deg, men. De beste stedene å male her er The Darkwood i Tol Barad-halvøya og området vest for Baradin Hold i Tol Barad riktig. Den Baradin Hold er bedre når fraksjon kontrollerer sonen.

Elver av Uldum

Herbalism er også en god gull-earner i WoW. En av de første urter du kommer over når du treffer nye Cataclysm soner vil være Cinderbloom i Mount Hyjal. Gjør kretser rundt den sørlige halvdelen av sonen vil gi deg de beste resultatene. Andre gode steder å male er over Deepholm for Heartblossom og elvene i Uldum for Whiptail.