Gratis 3D Nettleser Spill

Hvis du ikke klarer å spille et spill på konsollen og / eller datamaskinen er for gammel til å spille moderne spill, det betyr ikke at du ikke kan oppleve en enorm verden inni et dataspill. Med en rekke 3D-nettleserspill kan du spille strengt via Internett, og få fikse av spill på hvilken som helst datamaskin du ønsker.

Runescape

En av de opprinnelige leser massive multiplayer online (MMO) spill, "Runescape" foregår i en middelalderverden full av landsbyer, monstre og oppdrag å delta i. En spiller kan lage sin egen karakter og tilpasse ham noen måte han vil. Spillerne har også frihet til å gå om verden og gjøre noe de ønsker - å gå på oppdrag, slåss andre spillere i PvP (spiller mot spiller) riket og fremme ferdigheter som smed og fiske. Mens oppdragene videre i historien i spillet, skjønnhet "Runescape" er spillet aldri har til slutt.

Quake live-

"Quake live" er en online førstepersons skytespill (FPS) basert på flerspillermodusen fra "Quake" -serien av PC-spill fra 1990-tallet. Dette spillet er gratis og ser ut og føles som den opprinnelige "Quake" titler. Spillerne må løpe rundt et område å drepe andre spillere ved å skyte dem med utvalg av våpen tilgjengelig. Spilleren (eller lag) med flest drap på slutten av hver runde er vinneren.

Flash Doom

"Flash Doom" er en gjenskaping av den klassiske "Doom" spill fra tidlig 1990-tallet. Spillet ser og spiller akkurat som det opprinnelige spillet med tillegg av realistiske lyder, bevegelser og nivåer. Spillere må utforske hvert nivå i et forsøk på å samle inn en nøkkel de trenger å ende hvert nivå. Underveis vil spillerne møte en rekke fiender som er bestemt til å drepe dem. Men de kan samle en rekke våpen gjennom det nivået for å gjøre det ut i live.

WarCraft Reloaded

"WarCraft: Reloaded" er en flash-spill som er en gjenskaping av den klassiske deathmatch-modus i eldre "Warcraft» titler. Den sanntids strategispill krever at spillerne å bygge opp enheter og bygninger i et forsøk på å ødelegge de andre spillerne.