Gratis Flash Game Components

Adobe Flash kan brukes til å lage multimedia datafiler, inkludert spill. Å gjøre Flash-spill krever en kunnskap om grafikk og design, og for enkeltpersoner nye til Flash, er det gratis komponenter og opplæringsprogrammer tilgjengelig på nettet for å gjøre prosessen enklere.

Source Files

Flere nettsteder tilbyr gratis Flash-fil (FLA) maler og kildefiler for Flash-spill. DezinerFolio.com omfatter opplæring og kildekoder for racing spill, skyting spill, gjetter spill og spill for mobile enheter. Andre nettsteder for FLA-kildekoder inkluderer LayoutGalaxy.com og Webzo.org.

Lydeffekter

Med et bibliotek med mer enn 7000 lydfiler, FlashKit.com tilbyr gratis lydeffekter, Flashtraks og musikk looper for bruk i Flash spill og programmer. Disse filene inkluderer freeware og LinkWare (bruk krever en link til skaperen). Kategorier, for eksempel instrumenter, tegnefilm lyder og natur, er tilgjengelig for nedlasting.

grafisk Resources

Mens de fleste spillgrafikk krever lisenser for bruk, er det fil pakker på nettet som kan lastes ned og brukes i en personlig Flash spill. Danc er Mirakuløst Fleksibel Spillprototyping Fliser er et brukerdefinert sett pixel spill sprites. Spillet art kan brukes for prototyping og redigeres med Microsoft Expression Design, men hvis spillet er lastet opp på nettet, må kildefilen bli kreditert. En annen ressurs for spillgrafikk er FreeGameGraphics.com, hvor designere kan laste karakter ark for rollespill, puslespill og slåss spill. For karakter grafikk fra dataspill, det er Spriters-Resource.com. Disse grafikk ble opprinnelig skapt av selskaper, slik som Nintendo og Sega, og kan ikke bli omtalt i en Flash spill for kommersiell bruk.