Gratis Hard Drive Recovery Program

Gratis Hard Drive Recovery Program


Mange ting kan gå galt på et datasystem. Du kan ved et uhell sletter filer, kan filene bli borte eller ødelagt, kan selve stasjonen bli skadet og partisjoner kan bli tapt eller utilgjengelige. Heldigvis finnes det en rekke programmer som er laget nettopp for slike situasjoner. Dessverre, de fleste av de gode koste litt penger. Dette er bare noen av de gratis alternativer eller gratis versjoner av betalt programvare.

Pandora Recovery

Pandora er et helt gratis program laget for Windows-systemer. Det gir muligheten til å skanne avkatalogiseres deler av harddisker og flyttbare medier. Brukere kan også forhåndsvise visse filtyper uten selv å gjennomføre en full scan disk.

LETTE Data Recovery Wizard Free Edition

Dette er en gratis versjon av den større og mer omfattende Data Recovery Wizard. Denne pakken vil komme opp til 1 gigabyte med data før brukeren har til å oppgradere til den betalte versjonen av programvaren. The Wizard fungerer med alle versjoner av Windows tilbake til Windows 2000.

PC Inspector File Recovery

Dette kan være den mest omfattende av gratis verktøy for Windows-maskiner. Den tillater brukere å skanne harddisker for slettede og skjulte filer på Windows-systemer. Den har også evnen til å skanne skadet systemer som kan ha hatt sine filsystemer ødelagt.

Smart NTFS Recovery

Denne programvaren er en gratis versjon av en større pakke av PC-verktøy. Det fungerer utelukkende med NTFS-filsystemet, som omfatter de fleste moderne versjoner av operativsystemet Windows. Smart NTFS kan gjenopprette slettede filer fra harddisker, samt USB-stasjoner, kameraer, flyttbare stasjoner og minnebrikker.