Gratis interaktiv Math Games for studenter

Gratis interaktiv Math Games for studenter


Internett tilbyr mange forskjellige typer gratis spill. Du kan spille de fleste av disse spillene med "Flash", en nedlastbar media player, men andre krever forskjellige typer programvare. Disse spillene lære mange ulike fag og ferdigheter, men interaktive matematiske spill er en av de mest populære typene. Gratis online matematiske spill bidra til å utvikle ferdigheter i mange forskjellige områder av matematikk, alt fra enkle aritmetiske til komplekse matematiske ideer.

Matematikk

I "Crazy Taxi M-12," du kjører en taxi og forsøke å treffe nummererte biler. Ved starten av løpet, skjermen gir instruksjoner om hvilke biler å treffe. For eksempel, traff alle biler med et tall som er et multiplum av sju og unngå alle andre. Du fortsetter å vraket inn i alle biler nummererte med multipler av syv. Unngå de andre bilene ved å flytte til venstre, høyre eller hoppe over dem. Dette spillet lærer yngre barna sine gangetabellen.

mønster Games

I "fiskesuppe", spillere bytter velge ett av ni ord. Den første spilleren til å velge tre ord med et felles brev vinner. Strategien for å vinne innebærer å arrangere ordene i tre kolonner med tre så ordene i opp og ned kolonner dele bokstaver og ord i venstre og høyre p aksjebrev. Ved å gjøre dette, vil du ha en alternativ strategi for noen trekk motstanderen gjør. Dette spillet lærer mønstergjenkjenning.

Sannsynlighet

Gratis interaktiv Math Games for studenter

Coin tossing spill viser det grunnleggende sannsynlighetsteori.

I "Coin Toss," du bruker en datasimulering for å kaste en mynt gjentatte ganger. Etter et visst antall kaster, sammenligne deg hvor mange ganger mynten lander på hodet med antall ganger den lander på haler. Varier antall kaster og sammenligne tallene fra hver prøve. Coin Toss lærer grunnleggende sannsynlighet.

Advanced Mathematics

"Josephus Flavius ​​'problem" starter med tretti fargede prikker arrangert i en stor sirkel. Spillet begynner å eliminere hver tredje prikk til bare en er gjenværende. Spilleren må bestemme hvilken posisjon (dot) på sirkelen vil være trygge. Varianter av problemet inkluderer bruk av flere punkter og varierende hvor ofte datamaskinen eliminerer en prikk. Dette spillet lærer deg hvordan du bruker rekursive formler og modulær aritmetikk.