Gratis Kontakt Management Tools

Gratis Kontakt Management Tools


Det finnes mange gratis kontaktstyringsverktøy tilgjengelig for nedlasting. Kontakt management software kan du lagre kontakter, organisere dem, og synkronisere dem med enheter som mobiltelefoner. Hensikten med kundeoppfølging programvare er å gjøre det enklere å bruke kontakter, for å holde data oppdatert og ringe eller sende e-post.

Easy Adressebok

Easy Address Book er en enkel kontakt styringsverktøy for lagring av kontakter. Det er egentlig en datamaskin adressebok der du kan legge inn kontaktinformasjon og lagre det. Du kan lagre navn, telefonnummer, e-postadresse og gateadresse og enkelt oppdatere dem etter behov. Du kan bruke Easy adresseboken til å sende e-post ved hjelp av e-postklienten. Den har valgfri passordbeskyttelse, noe som er nyttig hvis du har sensitiv kontaktinformasjon til å lagre.

effektiv PIM

Effektiv PIM er en gratis kundeoppfølging program som fungerer på en lignende måte til Microsoft Outlook. Det inkluderer en kalender, kontakt lagring, events, oppgaver, en dagbok og notater. Det er lett å tilpasse programmet etter dine behov, med mange fleksible muligheter. For eksempel, når du bruker hendelser funksjonen, kan du angi påminnelser som du liker, setter gjentakende hendelser, legge til notater og varsellyder for å minne deg om hendelsen. I tillegg til grunnleggende kontaktinformasjon, har kontakter delen felt for ekstra detaljer som bursdager og bilder. Notatfunksjonen kan du gjøre grunnleggende tekstbehandling.

EZ Kontakt Book

EZ Kontakt Book er et program utviklet for Microsoft Windows som lagrer kontaktinformasjon. Du kan lagre telefonnumre, e-postadresser, websider, faksnumre og notater, noe som betyr at programmet er egnet for bruk både som en personlig kontakt bok og som en bedriftskunde katalogen. "Wild-card" søkefunksjonen kan du søke etter kontakter ved hjelp av små biter av informasjon, som for eksempel de første bokstavene i navnet. Den støtter bruk av lokale språk, noe som betyr

nonEnglish talende folk kan bruke det i sitt første språk. Du kan også importere og eksportere data til Microsoft Outlook.

Total Organizer

Total Organizer er en personlig informasjon manager som lar deg lagre kontakter og andre data, for eksempel oppgaver, telefonnumre og e-postadresser. Den har en funksjon som kalles SmartBox som lar deg legge inn informasjon raskt ved hjelp av en dialogboks. Du kan også bruke programmerbare hurtigtaster for å fremskynde bruk. Den har en import / eksport funksjon som lar deg synkronisere informasjon med andre programmer.