Gratis Online Halloween spill å spille

Selv om tradisjonelt feiret med skumle kostymer og godteri, er Halloween en flott ferie for barn som har en interesse i programmering eller videospill. En rekke nettsteder tilbyr gratis, barnevennlige spill som kan brukes under oppsyn av en voksen. Disse omfatter enkle gresskar carving spill og mye mer skummelt spill, slik at barn i alle aldre til å nyte fordelene av gratis online gaming.

coloring spill

En rekke nettsteder tilbyr barn muligheten til å gjøre Halloween-tema kunst og håndverk, inkludert bilde coloring spill og maske dekorere spill. Kaboose.com tilbyr en Halloween bilde coloring spillet, hvor barna bruke forskjellige farger for å skygge i en rekke av Halloween skisser, inkludert gresskar, en pose med godteri, en hjemsøkt hus, et organ, en hodeløs rytter og en heks. TheKidzPage.com tilbyr også fargespill, inkludert ready-to-be-farget bilder av en flygende flaggermus, dum spøkelse, fugleskremsel og Dracula.

Pumpkin Carving Games

For barn som kanskje ikke er gammel nok til å skjære sine egne gresskar, online spill er tilgjengelig der brukerne kan skjære og dekorere fest gresskar. TheKidzPage.com tillater barn å dekorere et gresskar med en rekke ansiktstrekk, inkludert blunker øyne, en bart, briller, kaninører og blader. FreeOnlineGames.com tilbyr også et gresskar carving spillet, og barna kan velge sine carving kjøkkenutstyr - inkludert kniver, X-Acto blad, lys, markører og skjeer - og design de håper å skape. På grunn av dette spillets vanskelighetsgrad og avhengighet av tekst, er spillet best for eldre barn med sterke leseferdigheter.

Interaktive Monster Games

For eldre barn som liker å bli skremt, spill hvor brukeren må flykte fra et monster, spøkelse eller heks er også tilgjengelig. Kaboose.com tilbyr Transylmania, hvor barn må lede sitt spilleren borte fra skremmende vampyrer. EverythingScary.com tilbyr også et spill der barn må bruke en stun gun å lamme monstre mens samle godteri. Selv om ikke voldelig, er spillet best for eldre barn.