Gratis Online Nickelodeon spill for småbarn

Gratis Online Nickelodeon spill for småbarn


Foreldre kan finne dusinvis av gratis online spill som passer for småbarn på Nickelodeon hjemmeside. Spillene har karakterer fra Nick Jr. nettverk, og gir barn mulighet til å bruke mus og tastatur. Underveis vil de øve ferdigheter som teller, identifisere lignende og ulike former og gjenkjenne farger.

Dora utforskeren

Fans av "Dora the Explorer" finner flere gratis spill som passer for alderen 2 til 6 på Nickelodeon hjemmeside. I "Dora store birthday Adventure," småbarn hjelpe Dora samle magiske krystaller, og samtidig unngå "nyse tre hull" og glatte bananer. I "Mega Music Game," barn kontrollere tempo, volum og instrumenter som de utforske musikk. Barn som spiller "Exploring Isa sin Garden" bruke musen til å hjelpe Dora følge de riktige blomstene for å finne Isa.

Ni Hao, Kai-lan

"Ni Hao, Kai-lan" ( "Hello, Kai-lan") er en forestilling om en kinesisk-amerikansk jente som heter Kai-lan og hennes bestefar. På Nickelodeon hjemmeside, kan fans av showet finne gratis online spill for å hjelpe praksis tall, farger og lære noen enkle Mandarin kinesisk. I "Tur til Kina Spill," barn i alderen 3 til 6 bruke musen til å klikke på kartet for å bidra til å finne babyen pandaer, velge en gave og lage mat med en wok. I "Ants" Adventure "barn bruke musen til å hjelpe maurene fjerne hindringer. Dette spillet kan barna øve telling og hjelper dem å lære hvordan å sortere figurer.

Olivia

"Olivia" er en Nickelodeon show med en gris som heter "Olivia". Hun er 6 år gammel og er stadig drømmer opp nye eventyr mens du arbeider med sine to små brødre. I "Olivia of the Deep", barn i alderen 3 til 6 bruk teller ferdigheter og musen til å hjelpe Olivia finne ti perler for morens halskjede. I "Dress Up With Olivia," barn i alderen 3-5 hjelp Olivia finne klær som passer til eventyrlystne steder som Egypt eller et piratskip.

Go Diego, Go!

"Go Diego, Go!" er en Nick Jr. TV-serie om Dora the Explorer 8 år gamle fetter, Diego, som redder dyr i regnskogen. Fans av serien vil være i stand til å finne mer enn et dusin gratis online "Diego" spill på Nickelodeon hjemmeside. I "The Great Roadrunner Race," barn i alderen 4 til 6 bruke mus og tastatur for å hjelpe en roadrunner gå raskere eller langsommere å vinne et løp. Barn leker "Diego Arctic Rescue" spill, praktisere sine kunnskaper om former og farger for å hjelpe Diego redde to babyen isbjørn. I "Diego Hermit Crab Rescue," barn i alderen 4 til 6 bruke musen til å designe matchende skall for å vokse eremittkreps.

de Backyardigans

"The Backyardigans" er en Nickelodeon show om eventyrene til fem dyr venner i en bakgård, som de forvandler bruker fantasien. I "Mermaid Matching Game," barn i alderen 4 til 6 gjennom tre nivåer som de sams former og hjelpe Pablo finne hans manglende ting. I «Robin Hood Clean," småbarn kan bruke musen til å hjelpe folket i "Filthingham" rydde opp sin landsby. Og i "Trick or Treat Dress-Up", barn i alderen 3 til 6 kan bruke musen til å kle seg "BACKYARDIGANS" tegn for Halloween.