Gratis Super Collapse Spill

Gratis Super Collapse Spill


"Super Collapse" er et hjernetrimspill der spillerne må klikke på grupper av tre eller flere blokker for å fjerne de samme fargede blokker fra styret og slippe blokker ovenfra. Mange spill nettsteder tilbyr gratis spillbare versjoner av spillet. Noen av disse versjonene kan bare spilles av på en prøveordning, mens andre tillater spillere å spille som gjester for et ubegrenset antall ganger.

GameFools

På gamefool.com, kan du spille en gratis versjon av "Super Collapse" uten behov for å laste ned spillet. Bare klikk på "Start" på instruksjoner for å spille. Du kan også dele spillet med dine venner via e-post eller legge det ut på din nettside eller blogg ved å kopiere koden.

game House

Game House har en versjon av "Super Collapse! 3" som spillerne kan bruke gratis, men bare som en gratis prøve støttet av annonser. Spillerne må laste ned spillet ved å klikke på "Last ned gratis" på "Super Collapse! 3" side. Nedlastingen er bare tilgjengelig for PC-brukere, ikke Mac.

Games.com

På games.com, kan spillerne spille "Super Collapse" gratis som en enkelt spiller. Området har også muligheten til å laste ned en prøveversjon på en PC, eller betale $ 6,99 for ubegrenset spille. For å spille gratis, klikk på "Play Free Online". Nettstedet vil be spillerne for et passord og brukernavn, men bare klikk på "Spill som en gjest" for å starte et spill.

Arcade Town

Arcadetown.com har en gratis spillbar versjon av "Super Collapse 2". Klikk på "Play Now-Free Online" på nettstedets "Super Collapse 2" for å starte et spill. Dette vil åpne en egen side. Spillet begynner etter noen annonser spill på skjermen.