Grunner til å avinstallere Internet Explorer 8

Grunner til å avinstallere Internet Explorer 8


Selv om Internet Explorer 8 er standard nettleser for Windows 7 (og enkelte utgaver av Windows Vista) er det nok av grunner til hvorfor du ikke bør holde dette som en nettleser på datamaskinen, og kanskje ønsker å avinstallere den i favør av en annen nettleser. Fordi Internet Explorer er standard på alle PC-datamaskiner som er produsert før 2012, må du laste ned en ny nettleser før du avinstallerer, som du ikke vil være i stand til senere tilgang til Internett for å laste ned en nettleser uten en nettleser for å legge til rette for nedlasting.

Internet Explorer er utdatert

Som av mars 2011, Internet Explorer 8 er offisielt en utdatert produkt.

Selv om det kan fortsatt brukes til å surfe på Internett, vil det ikke bli støttet i fremtidige sikkerhets- og ytelsesoppdateringer. Selv om du velger ikke å oppdatere Internet Explorer umiddelbart, kan det hende at noen av dine favoritt nettsteder (spesielt medieintensive nettsteder som YouTube og Facebook) er ikke lenger kompatible med nettleseren, og vil ha redusert funksjonalitet. Hvis du er en stor fan av Internet Explorer merkevare, er det viktig å oppdatere Internet Explorer 8, som du ikke vil få best mulig ytelse ut av det som det aldre og forsvinner inn foreldelse.

Hastighet

I en hastighet tester gjort av flere tech nettsteder i 2008 og 2009 ble de nåværende versjoner av Firefox, Chrome og Internet Explorer 8 testet på flere områder, blant annet varm oppstartstid, kald oppstart tid, og generell surfing hastighet. Internet Explorer 8 kom opp som den tregeste nettleseren i hver kategori. Vurderer sin foreldet status, disse farts problemer er trolig bare bli verre. Internet Explorer bruker også mye av datamaskinens minne, så det er også svært sannsynlig å bremse ned andre programmer du bruker. Avinstallere IE 8 sørger for at maskinen vil kjøre så fort som mulig når du bruker Internett, spesielt når IE er ikke lenger i stand til å bli satt som standard for programmer som starter automatisk.

Sikkerhet

Browser sikkerhet er en viktig sak, og en alle Internett-brukere bør være klar over. Selv om å ha en god Internet Security Suite vil gå langt i å holde din private informasjon ut av hendene på dem som ville bruke den for personlig vinning, noen nettlesere er ikke like sikker som andre. Dessverre, faller IE 8 på den nedre enden av sikkerhets spektrum, og er lett utnyttes. Mye som hastigheten problemet, er dette problemet ikke er sannsynlig å bli bedre, som sikkerhetsoppdateringer har opphørt for plattformen. Men hvis du avinstallerer IE 8, vil du ikke trenger å bekymre deg for skadelig programvare får tilgang til datamaskinen din gjennom IE 8 portal.

Lagre diskplass

I dagens verden av små netbooks, kan harddisken bli en verdifull handelsvare, og avinstallere Internet Explorer (og tilhørende komponenter) kan spare deg litt mer enn en gigabyte harddisk plass. Hvis du er en harddisk gnier og trenger å holde alle ikke-essensielle programmer av datamaskinen (og har en annen nettleser for å bruke), deretter slette Internet Explorer 8 vil hjelpe frigjøre litt ekstra plass på datamaskinen.