Grunner til å bruke ThomasNet

Grunner til å bruke ThomasNet


ThomasNet gir et gratis online katalog av tusenvis av industrielle leverandører. Bedrifter av alle typer bruker katalogen til å finne produkter eller tjenester i hundrevis av kategorier. Grunner til å bruke ThomasNet avhenge av dine spesielle behov. Både kjøpere og leverandører kan gjøre lønnsomme forretningsrelasjoner ved å lære hvordan du bruker ThomasNet katalogen.

Retail Forsyning

Noen forhandlere bruker ThomasNet å finne industrielle leverandører. For eksempel, som på tidspunktet for offentliggjøring, nettstedet viser 34 kategorier av kjemiske leverandører. En butikk som spesialiserer seg på kjemikalier kan bruke katalogen for å finne selskaper som produserer syrer, ammoniakk, voks og andre kjemikalier. Hver oppføring har kontaktinformasjon. Som en forhandler, kontakte deg enkelte leverandører og spørre om engros kjøpe muligheter. Velg "Leverandører" fanen fra hovedsiden for å finne leverandørkategorier.

produksjons~~POS=TRUNC Resources

Produsenter bruker også ThomasNet å finne leverandører av komponenter eller andre tjenester knyttet til egen produksjon. For eksempel viser ThomasNet dusinvis av selskaper som spesialiserer seg på bygging av fabrikkbygninger. Et produkt maker som ønsker å sette opp et nytt anlegg kunne bruke denne listen og forhandle frem en avtale med en bygning produsenten.

CAD tegninger

Noen produsenter av komponenter gi CAD-tegninger av sine produkter på ThomasNet. Nettstedet har millioner av 2D og 3D CAD-tegninger. Selskapet ingeniører bruker CAD-tegninger for å hjelpe utvalgte komponenter for produktet produksjonsprosessen. Velg "CAD-tegninger" -kategorien på hjemmesiden for å søke etter leverandører som inkluderer disse tegningene i sine oppføringer.

produkt~~POS=TRUNC oppføringer

ThomasNet har også en database på over 100 millioner produkter. Bruk "produkter" -kategorien på hovedsiden for å finne denne katalogen. Denne funksjonen er ideelt hvis du ønsker å få hele spekteret av tilgjengelige produkter i en bestemt kategori på tvers av alle industrielle leverandører. For eksempel, det er tusenvis av boksen typer hvis du er ute etter en boks til å sende produktet.

Forretningstjenester

Bedrifter kan bruke ThomasNet å finne leverandører av ulike forretningstjenester. På tidspunktet for offentliggjøring, nettstedet viser 17 kategorier av tjenesteleverandører. Som et eksempel kan et selskap som leter etter et regnskapskontor finne leverandører av disse tjenestene i "Financial" -delen.

Får oppført

Leverandører kan få en gratis oppføring i ThomasNet. Fyll ut skjemaet på "List My Company" for å få inn et selskap oppført i katalogen. ThomasNet gir også reklame og en rekke andre administrative tjenester, herunder etablering av produktkataloger og e-handel evner. Prisene varierer mye basert på mengden og hva slags tjenester du trenger. Ring 866-585-1191 for priser og andre detaljer.

oppfinnelser

Hvis du har opprettet et nytt produkt ide, kan ThomasNet gi deg en liste over leverandører som allerede produserer lignende produkter. Kontakt disse selskapene for å se om å legge produktet ideen til sin eksisterende linje av produkter. Hvis du bruker denne metoden, er det nyttig å ha en eksisterende prototype. Det er selskaper som spesialiserer seg på å hjelpe deg å bygge oppfinnelse prototyper. Eksempler inkluderer tre-dimensjonale Services Group, ProtoCAM og Schmit Prototyper.