Grunner til å bruke VMWare

Grunner til å bruke VMWare


VMWare er et selskap som produserer programvare og løsninger for virtuelle maskiner. Sin linje av produkter er egnet for små bedrifter, PC-entusiaster eller store datasentre. Populære produkter inkluderer VMWare-spiller, server og arbeidsstasjon. Virtuelle maskiner utgjør en populær trend i informasjonsteknologi. Bruk av VM-teknologien øker avkastningen av hardware gjennom høyere utnyttelse og redusert forsyningstiden.

hardware konsolidering

Kostnaden for drifts servere i et datasenter er ofte større enn kostnaden ved maskinvaren. Arbeidsbelastningen varierer og utnyttelse av mange fysiske maskiner er ofte lav. Konsolidere mange fysiske servere i ett større server med VMWare er en utmerket måte å redusere overhead kostnader. Dette konsolidering sparer klargjøring tid, strøm, kjøling og overkapasitet. Virtuelle bilder gir ofte en høyere grad av konsistens i programvaren bygger versus individuelle fysiske maskiner bygget over en periode. Utnyttelse beregninger kan forbedres ved å allokere og fjerne behandling og minne ressurser basert på behov.

testing Scenarier

Software testing kan være en tidkrevende oppgave som et testmiljø må kanskje bygges for hver ny build av programvaren. Teste en programvare på flere operativsystemer er en god grunn for bruk av VMware produkter. Virtuelle maskiner kan konstrueres for ulike operativsystemer og vert på en enkelt maskin, sparer behovet for å skaffe seg flere maskinvareplattformer. Ved hjelp av VM-teknologien tillater komplekse miljøer som krever mange maskiner skal være konstruert og raskt fjernet når testen er fullført.

Risikoreduserende tiltak

Ved hjelp av en virtuell maskin for å isolere programvare fra å forårsake skade er en utmerket bruk av VMWare. Testing programvare fra en tredjepartsleverandør i en virtuell maskin gir en trygg sandkasse område som ikke vil skade produksjonssystemer. Det samme prinsippet gjelder for analyse av ondsinnet programvare, for eksempel malware og virus. Du kan konstruere en virtuell maskin med de nødvendige verktøy for å overvåke og analysere og deretter bruke en kopi av den maskinen for hver hendelse. Dette tjener til å både beskytte verten miljøet mot infeksjon og redusere innsatsen som kreves for å undersøke hver av de mistenkte program.