Grunner til å kjøpe en datamaskin for College

Grunner til å kjøpe en datamaskin for College


Med kostnadene for lærebøker, lab avgifter, forsyninger og generelt kost og losji lagt til overveldende bekostning av skolepenger, lurer du kanskje på om det er lurt å gjøre enda en investering i utdanning med kjøp av en datamaskin for college. Mens utgiftene kan virke unødvendig hvis høgskolen gir bibliotekets datamaskiner og datarom, er det noen gyldige poeng for å gjøre saken for å kjøpe en datamaskin.

tilgjengelighet

Grunner til å kjøpe en datamaskin for College

Kjøp en datamaskin for college, og du aldri trenger å bekymre deg for tidsplanen.

Selv om de fleste høgskoler oppgir datarom og bibliotek datamaskiner for student bruk, kan tilgjengelighet være upålitelig. Høyskoler nære på et bestemt time hver kveld, og hvis du ikke har fullført din datamaskin arbeid, kan du være ute av lykken. Du vil også være prisgitt andre studenter i kø foran deg å bruke datamaskinen og Internett hastighet og dataminne kan ikke være tilstrekkelig til å få arbeidet gjort i tide. Etter å ha din egen datamaskin betyr at det er alltid tilgjengelig når du trenger det.

online Oppdrag

Grunner til å kjøpe en datamaskin for College

Hvis du er syk vil du fortsatt kunne epost oppgavene rett fra sengen.

Mange college kurs tilby noen oppdrag i et elektronisk format. Hvis du er utstyrt med din egen datamaskin, vil du være i stand til å få tilgang til elektroniske oppdrag og et pensum om nødvendig. Du vil også kunne kontakte professorer for å få hjelp når du trenger det. Du vil ha muligheten til å sende oppdrag som e-postvedlegg når en professor krever det, eller når du er syk og ikke kan gjøre det til klassen for å levere inn oppgaver i person.

Tar notater

Grunner til å kjøpe en datamaskin for College

En bærbar datamaskin vil tillate deg å ta organiserte notater i klassen.

Å ha en datamaskin for college og investere i en bærbar PC i særdeleshet betyr at du vil ha større fleksibilitet i å ta notater. Du kan ta med datamaskinen til klassen og ta detaljerte, organisert notater på forelesninger.

Privatliv

Grunner til å kjøpe en datamaskin for College

En personlig datamaskin gir mer privatliv og sikkerhet enn skole datamaskiner.

En annen grunn til å kjøpe en PC for college er spørsmålet om personvern. Som en høyskole student, vil du trenger for å beskytte dine dokumenter og lagre dem sikkert på pålitelig datalagring mens du er opptatt med et papir eller et oppdrag. På en PC satt opp med et sikkert nettverk, kan du være trygg på at ingen andre kan få tilgang til informasjon eller arbeid. Du vil også være i stand til å gjennomføre banktransaksjoner, shopping og personlig kommunikasjon med venner og familie uten å ha informasjon som er lagret på en offentlig til campus datamaskin.

Future Investment

Grunner til å kjøpe en datamaskin for College

En datamaskin kjøpte for høgskolen vil være med deg utover college, så vel.

Kjøpe en datamaskin for college er også en investering i din fremtid. Du vil være i stand til å ta den datamaskinen hvor du går når du er ferdig college. Det vil hjelpe deg med forskning og muligens finne din første jobb som en college-eksamen.