Grunner til å lage en Facebook

Facebook er en populær sosiale nettverk nettsted, og det er mange grunner til å gjøre en Facebook-profil, for eksempel annonserer for en virksomhet og finne barndomsvenner. Sette opp en profil er enkelt å gjøre og gir deg tilgang til alle Facebook-funksjoner, inkludert å dele bildene med venner. Med en Facebook-konto, kan du vise dine venners profiler, bilder, statusoppdateringer og mer.

Koble med venner og familie

På Facebook. du kan søke etter venner, kolleger og bekjente. Å ha en Facebook-profil kan du komme tilbake i kontakt med personer du ikke har snakket med i år. Du kan ha familiemedlemmer som bor langt unna og kan ikke besøke, men du kan holde deg oppdatert med hva som skjer i deres liv gjennom Facebook.

Easy Photo Share

Facebook lar brukerne lage fotoalbum på sine profiler som de kan dele med venner. Venner kan vise bildene dine, og du kan se deres. Dele bilder på Facebook er enklere enn å prøve å sende epost til folk flere bilder.

Facebook Meldinger

På Facebook kan brukerne sende lynmeldinger til hverandre, sende private meldinger eller legge korte meldinger på hverandres profil Walls. Facebook gir flere måter å kommunisere og samhandle med andre Facebook-brukere.

Reklamere

Facebook tillater bedrifter å sette opp gratis virksomheten sider på Facebook. En bedrift kan få Facebook-støtte når en person "liker" på bedriftssiden. Virksomheten kan skrive meldinger som vises i nyhetsfeeds av alle de menneskene som "like" virksomheten.