Grunner til at en Flash Movie kanskje ikke fungerer

Grunner til at en Flash Movie kanskje ikke fungerer


Til tross for utfordringer fra Apples Quick Time, Microsofts Silverlight og World Wide Web Consortium forslag til HTML 5, er Adobes Flash fortsatt den dominerende makt når det kommer til online videoer. Mens det store flertallet av videoer som vi alle ser på internett er Flash-videoer, har den sine problemer ... og det er flere grunner til at Flash ikke kan fungere skikkelig.

tilkoblings~~POS=TRUNC problemer~~POS=HEADCOMP

I de aller fleste tilfeller når Flash ikke vil spille en video, er det sannsynlig at Internett-forbindelsen kan ha bremset, tvinge video som skal bufret. Bufring er når en video slutter å spille lenge nok til å laste mer innhold, spiller litt mer video, stopper for å laste mer, spiller litt mer, så stopper igjen, etc. Den beste måten å løse dette på er å bare koble fra og til Internett. Hvis tilkoblingen ikke blir bedre, kan du gå til nettsiden Speed ​​Test, og følg instruksjonene på skjermen for å finne ut hvor raskt datamaskinen sender og mottar data over nettverket. Sjekk din kontrakt med Internett-leverandøren for å se hvor rask en sammenheng du er ment å være å få. Hvis Hurtigtestresultatet er tregere, så ta kontakt med din ISP for støtte.

Feil Plug-Ins

Ut-av-dato eller manglende Flash browser plug-ins kan hindre deg fra å se sikkert, spesielt nyere, online videoinnhold. Naviger til Flash hjemmeside og laste ned den nyeste versjonen av Flash for din nettleser. Vær oppmerksom på at du vil trenge en annen plug-in for hver nettleser som du har tenkt å se Flash-videoer.

beskattes RAM

Du kan rett og slett være over-taxing systemets RAM. Hvert program og prosess som kjører bruker en del av systemets RAM, så hvis du har for mange minneintensive applikasjoner som kjører på samme tid, er det mulig at systemet vil bremse eller stoppe. Lukk alle unødvendige programmer og laste videoen.

Snow Leopard Issue

Mac OSX Snow Leopard kan ha et problem med Flash som dreier seg om operativsystemet blir oppdatert riktig. Oppdater OSX, og deretter installere Flash direkte fra Adobes Flash nettside. Dette bør løse Flash problem på OSX Snow Leopard.

Regi Konflikt

Fjern eventuelle betaversjoner av Flash som du har installert på din datamaskin; disse kan føre til en konflikt med de nye versjoner av Flash i Windows-registeret. Gjør dette med standard Legg til / fjern verktøy i kontrollpanelet akkurat som du ville gjøre for noe annet program. Etter å ha fjernet betaversjonen, laste ned og installere den nyeste versjonen av Flash.