Grunner til Legg Flere Computer RAM

Grunner til Legg Flere Computer RAM


RAM eller Random Access Memory, er en maskinvarekomponent i datamaskinen. RAM er ansvarlig for lagring av data som trengs for den sentrale prosessorenheten, også kalt CPU eller prosessor, slik at den kan utføre sine beregninger. RAM har både informasjon systemet forventer CPU vil trenge neste samt data CPU steder er det for kortvarig lagring. Jeg du ikke har nok RAM, RAM kan ikke holde tritt med CPU behov for data og CPU kan ikke gjøre jobben sin så fort fordi den venter. RAM flytter data det ikke kan holde på og av harddisken, som myrer ned systemet "fungerer fordi stasjonen er tregere enn RAM og CPU. Hvis det er nok RAM, alt CPU behov kan holdes der, holder RAM opp med CPU og CPU kan holde datamaskinen kjører problemfritt. Legge RAM til datamaskinen din er en vanlig oppgradering, og flere grunner for å legge RAM til datamaskinen.

Kjører mange anvendelser

Hvis datamaskinen etterslep eller fryser ofte, kan legge til mer RAM datamaskinen raskere. Dette gjelder spesielt hvis du er en multitasker på datamaskinen. For eksempel, hvis du liker å ha en nettleser, tekstbehandlingsprogram, e-postprogram og digital musikkspiller åpne samtidig, dine datavaner kan kreve mer RAM.

Behandling av grafikk-tunge data

Ethvert arbeid som du gjør på datamaskinen som involverer avansert grafikk avhengig tungt på to datakomponenter: skjermkortet og RAM. For eksempel, hvis du redigere video, design grafikk i et grafisk design program, spille grafikktunge spill eller redigere bilder, legge til mer RAM kan være til nytte for deg. Selv om du har en høy kvalitet skjermkort, hvis datamaskinen ikke har nok RAM, vil grafikken ta lang tid å behandle.

Forbedre din Internett-surfing erfaring

Internett tilbyr mange ulike typer data. For eksempel, når du surfer på nettet, kan du støte på HD-videodata, høyoppløselige bilder med høy kvalitet og lyddata. Alle disse typer data avhengige av RAM for å behandle raskt. Selv om du har en høyhastighets Internett-tilkobling, datamaskinen fremdeles kan ta lang tid å laste visse nettsteder hvis du ikke har nok RAM. Derfor, hvis du ønsker å få fart på Internett-surfing erfaring, kan RAM være svaret.