Grunnleggende om Application Packaging

Grunnleggende om Application Packaging


Søknad emballasje har mange positive fordeler for programutviklere og brukere. Grunnleggende anvendelse emballasjen tjener som referanse for å forstå hvordan man effektivt drive kostnadene for programvaren ned samtidig maksimere markeds profitt potensial. Bedrifter, små eller store, kan komme tilbake til det grunnleggende for selskapets applikasjoner som er rimelig for kunder og ansatte.

installasjonsfiler

Riktig å sette opp alle nødvendige installasjonsfiler reduserer programvarefeil. Noen eksempler på nødvendige installasjons forlengelse filer er Windows Installer-database (MSI), kjørbar fil (.exe) og Windows Installer-oppdateringsfil (MSP). Alle grunnleggende, men nødvendige installasjonsfilene skal opprettes for å riktig installere, drifte, oppdatere og avinstallere ønsket program. For Windows-operativsystemer, gir Windows Installer pålitelig styring av programfilene som kan distribuere og kjøre behandlede filer på en hvilken som helst Windows-maskin. Jobbe tett sammen med profesjonelle ingeniører for å være sikker på at alle nødvendige filer er inkludert.

Minimere Cost

Eliminere enkelte programvarefeil i søknaden emballasje bidrar til å redusere langsiktige kostnadene. Den første søknaden produksjonen koster mindre før søknaden er sluppet til selskapet, kunder og kunder. Ta deg tid til å skape en effektiv strategi som dekker alle mulige problemområder hvor kostnadene er anslått å stige. For eksempel når applikasjons brukere kjøre inn feil eller rett og slett har spørsmål om søknaden, vil det koste å leie en kundeservice support team.

Konfigurering Diverse programvare

Søknader som sendes ut til andre klientell skulle møte deres programvarebehov. Spørre om alle aktuelle feltene for å kunne tilpasse de riktige spesifikasjonene. For eksempel vil enhver bedrift ønsker å være sikker på sine brukere kjøre inn litt feil. En måte å minimalisere disse feilene er å kjøre en akseptansetest, noe som gjør at programmet fortsatt er i bruk i tilfelle programmet har en feil. Elektronisk distribusjon av programvare kan forårsake feil bare i distribusjonsprosessen. Uansett krever glatt elektronisk distribusjon en fungerende server og kvalitetssikring for søknaden til effektivt å nå kunden.

maksimere Clientele

Spare nok penger til å foreta nødvendige reparasjoner etter at søknaden har blitt brukt av kunder. Etter et program er sluppet, en markedsføring taktikk for å få ekstra klientellet er å fortsette hjelp støtte for søknaden. For eksempel, hvis en søknad om en bank programvareklient mislyktes i midten av natten, den ansatte kan instinktivt kontakte en dagtid IT ansatt. Ved å gi hjelp støtte lenge etter at søknaden ble utgitt, kan en hvilken som helst kunde direkte kontakt program distributøren om noen problem.