Grunnleggende opplæring for Photoshop

Adobe Photoshop er et kraftig program med hundrevis av funksjoner og verktøy for redigering av bilder og lage din egen grafikk. Fordi Photoshop tilbyr så mye, kan komme i gang være en forvirrende opplevelse for alle som ikke har brukt avansert grafisk programvare tidligere. Den beste måten å begynne på er å konsentrere seg om å lære det grunnleggende først, deretter lære stadig mer avanserte funksjoner som du blir komfortabel med programvaren.

Adobe Hjelp og støtte

Adobe tilbyr hundrevis av artikler og videoer laget for å hjelpe Photoshop-brukere. Koblinger er tilgjengelig fra Hjelp-menyen i Photoshop eller gjennom Adobes nettsider. Mange av disse koblingene er tutorials utviklet for å lære det grunnleggende til begynnelsen og middels brukere. For eksempel er det 37 korte videoer på Adobe TV for å lære det grunnleggende telt og lasso verktøy, warping bilder, raffinering kanter og arrangere lag.

online Eksperter

Det er ingen grunn til å begrense treningen til en enkelt kilde. Nye brukere kan dra nytte av tusenvis av online eksperter som tilbyr grunnleggende opplæring fra sine nettsider. Noen grunnleggende opplæring tutorials er laget for å lære brukerne et enkelt Photoshop-verktøy eller funksjon. Andre er designet for å ta brukerne gjennom prøveprosjekter, for eksempel nettsted bannere eller logoer, lære de verktøyene som du gå langs. En rekke opplæringsprogrammer presenteres som videoer, slik at du kan se en prosedyre mens du lytter til instruksjoner. Andre er presentert som tekst, med skjermbilder av hvert trinn for deg å følge som du øver.

Grupper og fora

Grupper og fora er steder for nybegynnere og eksperter for å komme sammen på nettet, dele kompetanse og stille spørsmål. Finn fora med et aktivt fellesskap der folk har lagt ut i løpet av de siste dagene. Du kan søke de fleste fora for emner og spørsmål du har, og finne andre personer som har vært gjennom det du opplever. De fleste grupper og fora er gratis å delta. Bli med kan du stille spørsmål og hjelpe andre som du lærer.

Klasser og bøker

Photoshop klasser er tilgjengelig i de fleste byer gjennom videreutdanningsprogrammer eller på lokale høgskoler som tilbyr kunst eller grafisk design programmer. I store byer, er én dag eller én uke workshops tilbys hele året. Søk etter Photoshop klasser i samfunnet på Internett, eller ta kontakt med et lokalt college. Bla gjennom lokale bokhandel eller bibliotek for bøker om Photoshop. Disse inkluderer vanligvis flere kapitler om grunnleggende opplæring, med flere seksjoner på avanserte funksjoner i programvaren.