Grunnleggende sikkerhetsregler for Technology Labs

Grunnleggende sikkerhetsregler er implementert i teknologi laboratorier for å forebygge ulykker og skader på brukere. De hjelper også hindre misbruk og skade på utstyret i laboratoriet. Kunnskap om disse grunnleggende sikkerhetsregler er viktig før du utfører noe arbeid på et teknisk lab.

søl

Hold mat og drikke bort fra elektrisk utstyr og levende uttak. Dette bidrar til å hindre utilsiktet elektrosjokk og mangel på utstyr på grunn av søl. I tilfelle noe mat eller drikke er sølt på utstyr gjør at alt utstyr er koblet fra og i av-stilling før du forsøker å fjerne eller rydde opp sølet.

Organisasjon

Alle elektriske ledninger bør holdes ryddig og organisert, bort fra gangveier og områder der de kunne tilfeldigvis snuble over eller skadet. Holde ledninger ut av veien og oppbevares sikkert bidrar til å gjøre dem lett tilgjengelige samtidig som det hindrer skade, faller og andre mulige skader.

overbelastning

Bruk kraftige jord uttak for store mengder utstyr som en bank av datamaskiner eller en stor maskin som krever en ekstraordinær mengde av elektrisitet. Ved bruk av teknisk lab utstyr med en vanlig stikkontakt, være oppmerksom på utgangs grensene for uttaket og bruke en elektrisk stripe med et overspenningsvern for å redusere belastningen på uttaket.