Handspring Visor Informasjon

Handspring Visor Informasjon


Grunnlagt i 1998, Handspring produsert en rekke personlige digitale assistent enheter med et lignende utseende til Palm Pilots. Fra og med den opprinnelige Visor, alle modeller brukt en modifisert versjon av Palm operativsystem, benyttet utelukkende på Handspring Visors. Den Visor Deluxe, Prism, Platinum, Edge, Neo, og Pro fylt ut produktet linjen til Palm kjøpte selskapet i 2003, som endte Visor produksjon.

Egenskaper

Mens nyere modeller av Visor PDA inneholdt ekstra funksjoner, de fleste følger de samme grunnleggende elementer. Alle modellene kom med en dokkingstasjon inn som Visor ble satt inn, for å overføre filer mellom visir og en stasjonær datamaskin. Et springspor tillot brukere å overføre programmer fra et datakort til PDA. The Handspring Visor linjen brukte en pekepenn for å skrive kommandoer inn i enheten, og et skinn slip saken ble tatt med alle enheter.

fordeler

Visor håndholdte var hovedsakelig ment for virksomheten. Modeller som finnes adressebøker, kalendere, oppgavelister og evnen til å skrive notater. Den Visor fungerte også som en avansert grafikk kalkulator, med en omfattende matematikk bibliotek. Spill og business-programmer kan legges inn i enheten. En verdensklokke hjulpet brukerne holde styr på tiden.

Størrelse

Alle modeller, med unntak av Visor Pro og den opprinnelige Visor, kjennetegnet 8 megabyte minne, nok til å holde 400 e-poster. Den Visor Pro doblet minne størrelsen på enheten til 16MB, noe som åpner for dobbelt så mye lagringskapasitet, mens den første Visor hadde betydelig mindre minne på bare 2 MB. Hver påfølgende PDA i Visor linjen omtalt flere programmer og en raskere prosessor hastighet.

betraktninger

Den opprinnelige Visor, Visor Deluxe, Visor Prism og Visor Neo brukt AAA-batterier til å drive enheten, mens Platinum, Edge og Pro benyttes en intern lithium ion batteri som kan lades opp. Fra og med den opprinnelige Visor, Handspring Visor linje av produkter er tillatt for universell synkron bussforbindelse med en stasjonær eller bærbar datamaskin. Visor skjermer bare kom i fire bit gråtoner som ga 16 ulike nyanser av grått, selv om nyere modeller tilgjengelig større skjerm klarhet.

Identifikasjon

The Handspring Visor holdt en rektangulær form, som inneholdt fire knapper på bunnen og to piltastene for å flytte en markør opp og ned på skjermen. Bakgrunnen for Visor skjermen var grønn. Modeller kom i forskjellige skjell, med de mest vanlige fargene være metallisk sølv eller flat svart. Visir veid i området av 5 til 6 unser med en størrelse på fem inches i lengde med tre inches i bredden av en tomme i høyden.