Har IPad Arbeid med Windows?

Har IPad Arbeid med Windows?


Selv om Apple produserer både iPad og Mac OS X, trenger du ikke å eie en Mac datamaskin til å bruke en iPad. Etter å ha installert iTunes 11, kan en Windows-basert datamaskin koble til en iPad for å synkronisere musikk, apps og andre data, samt importere bilder. I de fleste henseender, fungerer Windows like godt med en iPad som en Mac, med en primær begrensning: hvis du utvikler iPad apps, trenger du Xcode, som bare fungerer på Mac.

Installer ITunes

For å bruke en iPad med Windows, må du installere iTunes på din PC. Selv om du ikke ønsker å kjøpe noe via iTunes Store, må du fortsatt programmet for at datamaskinen til å gjenkjenne tablett. Last ned den nyeste versjonen av iTunes fra Apples nettsted (lenke i Resources) og installere den før du kobler iPad til datamaskinen. ITunes krever Windows XP med Service Pack 3 eller nyere versjon av Windows, 400MB harddiskplass, en 1 GHz prosessor og 512 MB RAM. Nesten hver datamaskin på markedet oppfyller disse kravene.

Sett opp din iPad

Første gang du slår på en ny iPad, må du svare på flere spørsmål og koble til Internett for å konfigurere enheten. Så lenge du har en Wi-Fi Internett-tilkobling - eller en mobiltilkobling på en mobil-aktivert iPad - du trenger ikke å bruke datamaskinen til å sette opp en iPad med iOS 7 eller iOS 8. Hvis du kan " t komme på nett på iPad, men du kan sette opp via iTunes i stedet: Koble iPad til datamaskinen med USB-kabelen og velg alternativet iTunes når du blir bedt. Selv om du har en Wi-Fi-tilkobling, kan det være lurt å bruke iTunes metoden hvis du tidligere har brukt en annen iPad, som du kan gjenopprette sikkerhetskopierte data i iTunes på den nye enheten.

Sync filer

De fleste programmer på iPad arbeide uavhengig av datamaskinen, slik at du kan bruke enheten uten stadig å koble den til PC-en din. For å synkronisere musikk, videoer, podcaster og andre typer medier, derimot, må du kjøre iTunes på datamaskinen din. Koble iPad og klikk på "iPad" knappen i iTunes. Velg kategorien av hver medietype du vil synkronisere - "Music", "Apps", "TV-programmer" og så videre - og sjekke "Sync" boks på hver side. Hver kategori inneholder flere alternativer for å synkronisere bare bestemte filer. Klikk på "Apply" etter at du har alle muligheter til å overføre filer mellom iTunes-biblioteket og iPad. Vær oppmerksom på at hvis du kjøper innhold fra iTunes Store eller App Store, trenger du ikke nødvendigvis trenger å synkronisere den fra datamaskinen: Så lenge du bruker samme Apple-ID på iPad, kan du laste ned kjøpte filer direkte på enheten uten å betale en andre gang.

Kopiere bilder og videoopptak

Windows kan ikke tilordne en stasjonsbokstav til en iPad. Dette betyr at du ikke kan dra og slippe de fleste filer mellom iPad og PC - du må bruke iTunes for å synkronisere data. Det eneste unntaket er imidlertid for bilder og video-opptak, som du har tilgang til i Windows selv, snarere enn i iTunes. Når du har koblet din iPad, trykker du "Windows-E" se stasjonen og enhetsliste, som inkluderer iPad. Dobbeltklikk på iPad for å se bilder og videoer, eller høyreklikk den og velg "bilder og videoer Importer" for å kopiere filene på datamaskinen din.