Har PBX Go Før eller Etter Router?

Har PBX Go Før eller Etter Router?


For å koble telefonlinjene og faks på et kontor, en maskin som kjører PBX programvare eller en PBX-server er lagt til ruteren. Dette gjør at brukeren flere alternativer for ekstern telefonsystemdiagnose.

Router

Ruteren er stammen av datastrømmen, skiller det innkommende signalet til hver telefonlinje og PBX. I hovedsak er ruteren hva tildeler en bestemt adresse til hver enhet. Uten ruteren, vil informasjon bare bli levert til hver enhet på systemet.

PBX

PBX er programvare som forteller systemet hvordan man skal arbeide sammen. For eksempel tildeler PBX en utvidelse til hver linje og bruker ruterens tildelte adresser for å koble til den nødvendige linjen (forlengelse). Denne informasjonen håndteres best etter signalene allerede atskilt med ruteren, derfor ruteren må gå først.

Phone System

Hver av telefonene i systemet vil koble til ruteren med RJ45 nettverkskabel. En datamaskin kan brukes som en telefon også, med riktig programvare og headset. Dette vil også tillate deg å hente talepost fra noen av de vedlagte telefonlinjer og spille dem over høyttalerne i datamaskinen eller ved å ringe inn i systemet.