Hjemmelaget Laptop Protector

Hjemmelaget Laptop Protector


Fordi bærbare PC-er så bærbare og små, de er utsatt for skader fra daglig slitasje som bulker, trege taster, skitne skjermer, riper og mer. Å ha noen form for dekning eller bag for å beskytte en laptop er viktig når du bærer det fra sted til sted. Flere alternativer finnes for å lage en hjemmelaget laptop beskytter, fra å bruke en gammel genser eller skjære et stykke filt å sy en vattert cover eller strikke en "laptop ermet." Hjemmelaget bærbare beskyttere er vanligvis billigere og har flere tilpasningsmuligheter enn de du vil kjøpe.

Bruksanvisning

1 Mål laptop, og deretter klippe et stykke rektangulært stoff fra en gammel dyne. Igjen en halv tomme til en en-tommers overlapp på toppen for å inkludere en festeanordning. Sy de to sidekantene, deretter legge en slags avslutning (snaps, knapper eller borrelås) for å sikre beskytteren. Et annet alternativ er å legge stropper for å lage en laptop bag.

2 Strikk en "laptop ermet." Mål laptop, og deretter bruke garn av en passende tykkelse og den foreslåtte strikkepinne størrelse å strikke et rektangulært stykke tøy. Sy opp de to sidekanter ved hjelp av et teppe eller madrass sting, og deretter klippe av overflødig garn. Veve i endene. Fest en slags nedleggelse (snaps, stropper, knapper eller borrelås) til den åpne kanten for å feste ermet.

3 Lim stykker følte sammen for å lage en no-sy laptop beskytter. Et annet alternativ er å kutte en gammel yoga mat for å passe den bærbare datamaskinen og liming kantene sammen. Eller du kan bruke en gammel bordbrikke og fest borrelås til toppen for nedleggelse.

4 Klipp et stykke papp for å lage en tre-sided "boksen" for oppbevaring av den bærbare datamaskinen. Legg fargerik duct tape (mange båter butikker selger design i sebra-striper, samt sjokkrosa og andre neonfarger) til boksen for å skape et dekorativt mønster.

5 Bruk et gammelt par blå jeans å lage en mini-beskytter for den bærbare datamaskinen, velge stoff avhengig av den bærbare størrelse. Skjær av bunnen av det ene benet av jeans. Sy den nederste kanten lukket. Fest borrelås, snaps, knapper eller denim stropper for å lage en laptop bag.

Hint

  • Pynte utsiden av laptop beskytter med elementer som heklede blomster, klistremerker, broderi, permanente markører og mye mer. Et annet alternativ er å legge et stoff eller strikket lomme til forsiden av hjemmelaget bærbar sak for lagring ledninger eller andre relaterte elementer.
  • Vær forsiktig når du håndterer en laptop; unngå høye temperaturer, slippe den bærbare, riper eller bulker på skjermen og så videre.