Hovedkort Specs på en Asus P4G8X Deluxe

Hovedkort Specs på en Asus P4G8X Deluxe


Asus P4G8X Deluxe hovedkort er bygget rundt Intels Granite Bay (eller E7205) brikkesett, den nyeste Intel-brikkesett teknologien som er tilgjengelig på det tidspunkt styret ble utgitt i januar 2003. Styret støtter Intels Hyper-Threading-teknologi og opptil 4 GB dual-channel DDR RAM, i tillegg til en rekke ekstra funksjoner som gjorde den til en av de ledende hovedkort blant sine samtidige.

grunn~~POS=TRUNC spesifikasjoner

Hovedkortet er kompatibel med alle Socket 478-prosessorer, med enten 400 eller 533 Front Side Bus karakterer. The Northbridge brikkesett er E7205 Granite Bay, mens Southbridge brikkesett er en Intel 82801DB ICH4. Opptil 4 GB RAM kan monteres; Styret har fire DDR DIMM 64/72-bit 184-pin-spor med støtte for DDR200 eller DDR266 vurdert minnemoduler. En AGP Pro v3.0 spor er tilgjengelig med en 66-MHz buss for et grafikkort, men ingen grafikk ombord evner er gitt.

Input / Output

Styret kommer med tre jack lydkontakter fører til en on-board ALC650 lydbrikkesettet og SPDIF inn / ut-kontakter er gitt i tillegg. Internett-tilkobling er via en Broadcom BCM5702 Gigabit Ethernet-port. Styret har også to 6-pin PS / 2-kontakter for tastatur og mus, en parallell skriverport, to serieporter og fire om bord USB 2.0-kontakter, pluss en header-tilkobling for å legge til to til. The Silicon Image Sil112A SATA RAID-kontrolleren kan brukes til å sette opp flere harddisker i en RAID-konfigurasjon.

andre spesifikasjoner

Den P4G8X Deluxe er utstyrt med fem 32-bits PCI-spor med en 33-MHz buss, egnet for et lydkort, TV-tuner eller annen tilleggskomponent. Styret får strøm via en ATX strømkontakt stikkontakt, og en ATX12V CPU strømkontakt, en Asus EZ-Plug and overskrifter for en CPU vifte, kabinettviften og makt fan er gitt. En enkelt diskettstasjon spor er tilgjengelig for å feste en eller to diskettstasjoner, mens de to ATA33 / 66/100 IDE-spor kan drive opptil fire harddisker eller optiske stasjoner fra hovedkortet.

extras

Den P4G8X Deluxe hovedkort kommer med en rekke proprietære Asus teknologier og funksjoner. Disse inkluderer CPU Parameter Recall for å gjenopprette standard CPU timings etter en krasj, en multi-språk BIOS, Q-fan teknologi til intelligent justere viftehastigheter, Asus EZ Flash for å gjøre BIOS-oppdateringer enklere, Asus POST Reporter som gir talte advarsler under oppstart og en AGP Varsellampe som hindrer deg fra oppstart av systemet med et inkompatibelt grafikkort installert.