Hovedkort Svikt i en Acer Aspire X1200

Hovedkort Svikt i en Acer Aspire X1200


Acer Aspire X1200 er en stasjonær datamaskin. Hovedkortet er en av de viktigste komponentene i maskinen; det er kontrollsenteret for alle andre komponenter. Uten et fungerende hovedkort, vil datamaskinen ikke fungerer. Det er en rekke årsaker til at et hovedkort kan gå, og dessverre de fleste av dem vil kreve at styret skiftes ut.

Static Shock

Statisk sjokk er en vanlig årsak til feil på hovedkortet. Det er også noe folk flest ikke er klar over kan skje. Når du arbeider på datamaskinen, spesielt hovedkortet, alltid bære en jording armbånd. Uten å være jordet, kan den statiske elektrisiteten i hånden faktisk sjokkere hovedkort og andre komponenter. Dette kan ødelegge hovedkortet, noe som gjør det ubrukelig.

feil Spenning

Feil spenning er en annen vanlig måte som hovedkort mislykkes. Hvis det er overspenning eller dips i kraft, kan hovedkortet lett bli skadet. Dette kan også skje hvis det ikke er jordingen i pluggen for datamaskinen. Hvis CPU kraft enhetsfeil, kan dette også føre til svingninger i spenning.

Støv

Det kan være overraskende å høre at støv er den skyldige for feil på hovedkortet. Støv er et ledende termisk sammensatte og en oppbygging av det på hovedkortet kan forårsake shorts eller til overoppheting. Støv kan også tette vents og kjølevifter. Det er viktig å rengjøre kortet regelmessig.

Failure

RAM, CPU chip og skjermkort svikt kan alle innvirkning hovedkortet. Hovedkortet er koblet til hver komponent i datamaskinen. Hvis en av disse komponentene mislykkes, kan det svikt påvirke hovedkortet. Feilen kan også være vanskelig å feilsøke så det ikke kan være intuitivt opplagt.

Magnetfelt

PC-eiere må være klar over magnetiske felt i nærheten av hovedkortet, da de kan skade hovedkortet. For eksempel kan en høyttaler som hviler på toppen av maskinen har en uskjermet magnet som er ødeleggende hovedkortet.