How Do You Make Sound Arbeidet med en Web Cam?

webcam Audio

Å få lyd til å kringkaste med streaming video ved hjelp av et webkamera krever noen komponenter for å arbeide i samklang. Fordi de fleste webkameraer ikke har en mikrofon innebygd, må du kjøpe en mikrofon for datamaskinen, eller finn din mikrofoninngang hvis du har en innebygd (noen bærbare datamaskiner har disse). Lyd og video er to separate funksjoner og må diagnostiseres som sådan.

webcam-programvare

Hvis du har et webkamera satt opp riktig, og du er streaming video, så er du allerede halvveis. Denne artikkelen detaljer bare hvordan å gjøre lyden arbeid, så kan du lese en artikkel relatert til webkamera video hvis du ikke har den arbeids allerede. Webkameraet audio og video både kommunisere med datamaskinen via webkamera programvare søknad. På grunn av dette, vil du finne at det er innstillinger som er spesifikke for din webcam programvare for lyd.

Fordi det finnes ulike programmer som kan fungere som et grensesnitt for webkameraet, vil du ønsker å gjøre et produkt-spesifikke søk på Internett for programmets innstillinger. Oftest finner du innstillinger for lyd under Verktøy eller Innstillinger, deretter velge Alternativer eller Innstillinger. Uavhengig av programmet du bruker til å kringkaste din webcam video, må du sørge for at mikrofonen er koblet til "Microphone In" kontakten på datamaskinen eller laptop. Mikrofon inngang er ofte farget rosa.

mikrofon Connection

Med mikrofonen koblet til "Microphone In" audio jack, teste lyden inni webcam programvare søknad. De fleste webkamera programmer lar deg teste mikrofonen ved å lese en setning og ser på en graf trekk som du snakker. Hvis du ser dette skjer, da har du riktig koblet opp mikrofonen. Hvis du har en Windows-PC bør du også se om datamaskinen gjenkjenner mikrofonen ved å klikke på "Start"> "Innstillinger"> "Control Panel"> "Lyder og lydenheter." Under kategorien "Lyd" vil du finne en del for "Sound Recording". Derfra kan du velge eller endre "Default Device".

hardware Feilsøking

I tilfelle at mikrofonen ikke er anerkjent av datamaskinen, fortsetter hardware feilsøking ved å kontakte datamaskinens støttepersonell. Med en riktig tilkoblet mikrofon og noen mindre justeringer i din webcam programvare program, bør du være kringkasting lyd med videoen på kort tid.