Høyeste MS Sertifisering

I konkurransepreget verden av virksomheten, kan sertifiseringer gi deg et forsprang på andre kandidater. Microsoft er et fast innslag i ethvert kontor sted. Det skaper en rekke dataprogrammer som bistår med alt fra datastyring til komplekse webutvikling. Det tilbyr også kurs og sertifisering for nesten hvert program som distribuerer.

typer

Microsoft tilbyr følgende typer sertifiseringer: Microsoft Technology Associate (MTA), Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS), Microsoft Certified IT Professional (MCITP), Microsoft Certified Master (MCM) og Microsoft Certified Architect (MCA). Det tilbyr også disse sertifisering nivåer for Microsoft Office: Specialist, Expert og Master. "Høyeste" nivå av sertifisering vil være avhengig av teknologi som du velger. Generelt sett, vil Master eller Arkitekt kategori være den høyeste sertifiseringen oppnåelig.

Microsoft Office

Hvis du er interessert i å bli en Microsoft Office spesialist på ett av de tre nivåene som tilbys, inkludert det høyeste nivået "Mester," det er en etablert læringssti som må følges. Mye som noen høyskole eller teknisk skole, er det nødvendig kurs som må tas, samt tester som må bestås - inkludert de endelige tester som fører til sertifisering på enten en ekspert eller Master nivå. Husk at du kan bli en Master på flere plattformer, noe som betyr at selv om du kan bli sertifisert på Microsoft Office 2000, det betyr ikke nødvendigvis at du er sertifisert på 2007. Sjekk for å se hvilken versjon som er riktig for deg.

DEN

Det er en overflod av Microsoft IT-relaterte sertifiseringer. Microsoft utvikler programmer som hjelper både back-end brukere så vel som front-end utviklere. Som et eksempel, tilbyr Microsoft veier for å bli sertifisert i sin database teknologi SQL server samt dens Web utviklingsverktøy Visual Studio. Begge disse delene tillate deg å jobbe mot å oppnå den høyeste sertifiseringen mulig nivå, som er MCA. Som er sant med Microsoft Office-sertifisering, må du ta en test for å oppnå dette sertifikatet nivå.

læring

Uavhengig av hvilken type sertifisering du ønsker å oppnå, tilbyr Microsoft en rekke treningsmuligheter for å hjelpe deg å oppnå dem. Du kan finne referansemateriale, elektroniske treningsmuligheter og klasseromsbasert opplæring i Microsoft Training Catalog (se Ressurser). Prisen for disse materialene vil variere avhengig av bredden av dekning. Hvis du plukker opp et oppslagsverk, regner med å bruke ca $ 15, mens en full e-referansebibliotek vil kjøre ca $ 250.